728 x 90

Vrei să ai cei mai buni angajați? Top 4 beneficii pe care le poți oferi echipei tale!

Vrei să ai cei mai buni angajați? Top 4 beneficii pe care le poți oferi echipei tale!

În această perioadă angajații caută, și pe bună dreptate, să lucreze în acele firme și companii care le oferă cele mai multe beneficii. Salariul este, bineînțeles, un factor important pe care cei dornici de muncă îl iau în calcul atunci când aleg un job, dar pe lângă acesta facilitățile oferite de o firme pot înclina

În această perioadă angajații caută, și pe bună dreptate, să lucreze în acele firme și companii care le oferă cele mai multe beneficii. Salariul este, bineînțeles, un factor important pe care cei dornici de muncă îl iau în calcul atunci când aleg un job, dar pe lângă acesta facilitățile oferite de o firme pot înclina balanța în favoarea uneia sau celeilalte. Relația dintre conducere și angajați trebuie să fie, de asemenea, una bazată pe respect reciproc, comunicare, înțelegere, susținere și ajutor. Angajații buni, cei care aduc calitate într-o firmă, nu vor pleca niciodată dacă condițiile de lucru sunt cele pe care și le doresc.

Apropie-ți echipa de firmă

         Indiferent de domeniul de activitate al firmei tale, trebuie să găsești cele mai bune metode prin care să ții aproape angajații de calitate. Aceștia sunt cei care vor munci cot la cot cu tine pentru a ridica afacerea la cel mai înalt nivel pentru că sunt conștienți că de pe urma progresului vor beneficia și ei alături de tine. De aceea, este indicat să oferi beneficii și facilități, pe lângă clasicul salariu, care să îți motiveze colectivul să fie constant în muncă.

1.     Oferă-le bonusuri de sărbători

Perioadele sărbătorilor sunt, după cum știi, mai costisitoare decât celelalte luni ale anului. Concedii, cadouri, petreci, întâlniri cu membrii familiei, toate acestea necesită cheltuieli suplimentare care pot deveni prea mari dacă angajații nu se bucură de o primă consistent, bineînțeles în condițiile în care aceștia merita un asemenea beneficiu.

2.     Oferă-le mașini de serviciu

Cele mai citite articole

Această opțiune este utilă mai ales în situațiile în care angajații tăi au de parcurs distanțe destul de mari în interes de serviciu. Nimănui nu i-ar conveni să își folosească mașina personală pentru a-și îndeplini sarcinile de la locul de muncă. Această facilitate, pe lângă celelalte responsabilități pe care le-ai, poate deveni una destul de solicitantă, de aceea poți opta pentru un program de management de flote oferit de cei de la Businesslease.ro. Specialiștii se vor ocupa de detaliile care țin de mașinile de serviciu ale firmei în timp ce tu te poți concentra în continuare pe detaliile mai importante.

3.     Oferă-le un card de alimentare

Angajații tăi au nevoie, bineînțeles, și de combustibil pentru a se putea deplasa dintr-un punct în altul. Un card de alimentare, realizat în parteneriat cu un lanț de stații peco, este o variantă care te poate scuti pe tine, dar și pe angajații tăi, de complicații.

4.     Organizează petreceri de sărbători

Pentru ca echipa ta să muncească cu drag și spor, membrii acesteia au nevoie și de momente de destindere, de relaxare în cadrul colectivului pentru a se construi o relație stabilă, de durată și orientată spre progres. Sărbătorile îți pot oferi prilejul potrivit pentru a-i aduna pe toți laolaltă la un restaurant și pentru a petrece clipe plăcute împreună, Cheltuielile rezultate în urma unor asemenea seri trebuie acoperite din veniturile personale, dar poți vedea această activitate ca una dintre cele mai importante investiții în firma și angajații tăi!

           Prin urmare, pentru a fi sigur că angajații tăi buni vor rămâne în firmă și vor contribui la dezvoltarea continuă a acesteia, trebuie să le oferi condiții optime de muncă, dar și beneficii atractive!              

Sursă foto: pexels.com

Cele mai citite articole

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

Cele mai citite articole