728 x 90

10 filme și documentare pe care orice femeie pasionată de modă ar trebui să le vadă

10 filme și documentare pe care orice femeie pasionată de modă ar trebui să le vadă

VEZI GALERIA FOTO Când vine vorba de modă, trebuie să recunoaștem faptul că filmele reprezintă o reală sursă de inspirație pentru oricine. Iar dacă și tu ai această pasiune pentru modă și te interesează acest domeniu, află că următoarele filme sunt cu adevărat fascinante și trebuie să le vezi. De la prezentări de modă, imagini

VEZI GALERIA FOTO

Când vine vorba de modă, trebuie să recunoaștem faptul că filmele reprezintă o reală sursă de inspirație pentru oricine.

Iar dacă și tu ai această pasiune pentru modă și te interesează acest domeniu, află că următoarele filme sunt cu adevărat fascinante și trebuie să le vezi. De la prezentări de modă, imagini inedite din culise sau interviuri în premieră cu designeri, pe toate acestea le poți vedea în aceste filme.

1. Dior and I (2014)

În anul 2014 a apărut documentarul Dior and I, regizat de către Frédéric Tcheng. Acest documentar ne poartă în minunata lume din spatele casei de modă Dior și ne arată modul în care directorul de creație din acea perioadă, Raf Simons, și-a pus amprenta și a reușit să pregătească o colecție haute couture în opt săptămâni.

2. McQueen (2018)

Unul dintre cele mai puternice și semnificative documentare despre lumea modei este McQueen, lansa…

Citeste mai mult pe Fove.ro

2 comments
MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos