728 x 90

Cum poti avea grija de copilasul tau cand il lasi singur cu bona? Iata ce poti face!

Cum poti avea grija de copilasul tau cand il lasi singur cu bona? Iata ce poti face!

In contextul actual, este dificil ca parintii sa stea in permanenta cu micutul lor, pentru a-l supraveghea constant si pentru a se asigura ca totul este in regula. Majoritatea persoanelor care se afla intr-o astfel de situatie trebuie sa mearga zilnic la locul de munca. Astfel, ajutorul unei bone se dovedeste a fi de un

In contextul actual, este dificil ca parintii sa stea in permanenta cu micutul lor, pentru a-l supraveghea constant si pentru a se asigura ca totul este in regula. Majoritatea persoanelor care se afla intr-o astfel de situatie trebuie sa mearga zilnic la locul de munca. Astfel, ajutorul unei bone se dovedeste a fi de un real folos, pentru ca cel mic sa fie ingrijit si supravegheat chiar si cand ei nu sunt acasa.

Din pacate, parintii se mai lovesc de un impediment. Cum pot avea incredere intr-o persoana complet necunoscuta pentru a avea grija de copilul lor? Vestea buna este ca pot folosi cu incredere microfoane spion pe care le planteaza in diverse locuri ale casei, pentru a se asigura ca au acces in permanenta la activitatea copilului impreuna cu bona sa. 

Care sunt situatiile pe care parintii le experimenteaza atunci cand angajeaza o bona?

Neatentie

O bona trebuie sa se asigure ca are atentia sporita in ceea ce priveste copilasul, mai ales daca acesta se afla la o varsta foarte frageda, pentru ca atunci micutul este cel mai agitat, energic si se poate pune in pericol foarte usor. Din pacate, exista multe persoane care nu acorda atentia necesara copilasului, existand riscul ca cel mic sa se accidenteze grav. Cu ajutorul unui microfon spion, parintele poate auzi permanent ce se discuta si ce comportament are bona cu micutul.

Neglijarea programului de lucru

Cele mai citite articole

Bona trebuie sa respecte intocmai setul de reguli al parintilor, astfel incat cel mic sa intre intr-o rutina benefica. Trebuie, astfel, sa fie respectate orele de masa, de somn, orele de iesit la plimbare, de lectii, de joaca etc. Multe bone tind sa omita respectarea acestor reguli, existand riscul ca micutul sa urmeze o rutina nesanatoasa etapei sale de dezvoltare. 

Impresia falsa

O alta situatie cu care parintii se confrunta atunci cand vor sa angajeze o bona este ca aceasta tinde sa lase o impresie placuta la inceput, pentru a castiga simpatia si, imediat ce ramane singura, isi arata adevarata fata printr-un comportament nepotrivit fata de copil. Fie ca il jigneste sau il neglijeaza, parintii pot folosi cu incredere microfonul spion pentru a verifica daca bona are un comportament adecvat sau nu.

Microfonul spion este un dispozitiv accesibil, usor de folosit si de camuflat, astfel incat persoana urmarita sa nu isi dea seama de acest lucru. Parintii pot, in sfarsit, sa scape de grija ca micutul lor nu este lasat pe maini bune.

Cele mai citite articole

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

Cele mai citite articole