728 x 90

Cum sa alegi o hala adecvata pentru afacerea ta? Iata care sunt aspectele de care sa tii cont!

Cum sa alegi o hala adecvata pentru afacerea ta? Iata care sunt aspectele de care sa tii cont!

Halele sunt de cele mai multe ori folosite in domeniul industrial, pentru ca in cadrul acestora se pot depozita marfuri de dimensiuni si cantitati mari. Cu alte cuvinte, halele sunt solutia potrivita pentru companiile care activeaza in domenii precum retail, zootehnie sau chiar productie, usurand manevrabilitatea marfurilor si a echipamentelor utilizate.  Cei care au o

Halele sunt de cele mai multe ori folosite in domeniul industrial, pentru ca in cadrul acestora se pot depozita marfuri de dimensiuni si cantitati mari. Cu alte cuvinte, halele sunt solutia potrivita pentru companiile care activeaza in domenii precum retail, zootehnie sau chiar productie, usurand manevrabilitatea marfurilor si a echipamentelor utilizate. 

Cei care au o companie cu sediul in Cluj-Napoca sau in apropiere, pot lua in considerare hala de inchiriat Cluj pentru depozitarea adecvata a tuturor materialelor, marfurilor si echipamentelor necesare.

3 aspecte de care sa tii cont atunci cand inchiriezi o hala

1. Scopul halei

Inainte de a da curs procesului de inchiriere a halei industriale este necesar sa se stabileasca scopul pentru care va fi folosita. De exemplu, daca spatiul de depozitare se foloseste pentru alimente (cum ar fi grau, orz), este important sa se tina cont de nivelul de umiditate predominant, fiind necesar un spatiu curat si uscat.

2. Proximitatea pentru zonele de acces

Un alt criteriu care trebuie sa fie luat in considerare consta chiar in proximitatea fata de zonele de acces si de interes propriu. Cu cat un depozit de inchiriat este pozitionat in zone apropiate de caile de acces, cu atat marfa va fi mai usor de manevrat. 

3. Materialul

In momentul actual, exista hale industiale atat metalice, cat si din beton. Cu toate ca lumea ar fi tentata sa opteze pentru halele realizate din beton din motive de calitate, halele metalice sunt mai convenabile din toate punctele de vedere. 

De exemplu, in timpul sezonului rece betonul tinde sa mentina o temperatura foarte scazuta, ceea ce genereaza costuri suplimentare la curent. Astfel, in cazul in care marfa depozitata este afectata de temperaturile reci, este necesar sa se opteze pentru hale realizate din metal.

Astfel, halele se dovedesc a fi spatii adecvate pentru depozitarea unei cantitati generoase de marfuri, echipamente sau alimente, fiind folosite, in special, pentru domeniul industrial. Cu alte cuvinte, cei care activeaza in domeniul retail, productie sau chiar zootehnie trebuie sa se asigure ca se pot folosi de un  spatiu special conceput pentru depozitare.

1 comment
MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos