728 x 90

Caracteristicile de care trebuie sa tii cont atunci cand iti alegi camera spion

Caracteristicile de care trebuie sa tii cont atunci cand iti alegi camera spion

Doresti sa iti monitorizezii birourile sau casa cand esti plecat? Vrei sa fii cu ochii pe cineva cunoscut? Acest dispozitiv de spionaj, numit si camera spion, este ideala! Functia sa principala este sa spioneze discret. Ai grija, totusi, sa nu folosesti niciodata dispozitivul fara cunostinta oamenilor, ca utilizarea ta respecta viata privata si ca nu

Doresti sa iti monitorizezii birourile sau casa cand esti plecat? Vrei sa fii cu ochii pe cineva cunoscut? Acest dispozitiv de spionaj, numit si camera spion, este ideala! Functia sa principala este sa spioneze discret. Ai grija, totusi, sa nu folosesti niciodata dispozitivul fara cunostinta oamenilor, ca utilizarea ta respecta viata privata si ca nu incalca legile in vigoare in tara de utilizare. De asemenea, nu uita ca exista si diferite modele de detector camere si cel spionat sa afle ca tu il spionezi. 

Diferitele modele de camere spion

Fie ca este vorba pentru a-ti monitoriza casa, biroul sau pentru uz personal, exista mai multe modele din care sa alegi.

In primul rand, camera spion exista in mai multe formate. Intr-adevar, poti opta pentru o camera spion cu dimensiuni normale, o mini-camera spion. Acest tip de camera spion iti va oferi o inregistrare video de foarte buna calitate. Pe de alta parte, va fi necesar sa gasesti un loc ferit de vedere pentru a nu fi reperat cu ajutorul unui detector camere.

De asemenea, poti opta pentru spyware. Intr-adevar, poti, de exemplu, sa descarci o aplicatie care iti va permite sa fii cu ochii pe smartphone-ul tintei tale. Intr-adevar, vei putea avea acces usor la mesajele si apelurile sale!

Cele mai citite articole

Stiloul, aparat de fotografiat spion, are aspectul unui stilou clasic, dar este echipat cu o lentila capabila de spionaj, cu precizie, in timp ce filmeaza si face  fotografii de inalta calitate. Dispozitivul poate ajunge la 1080 de pixeli pe unele modele. De asemenea, are un microfon incorporat pentru a-ti permite sa inregistrezi orice sunet pe care il detecteaza! 

Un alt gadget popular: ceasul cu camera spion! Acest ceas este o necesitate de spionat cu toata discretia pentru ca nimeni nu poate banui ca pe cadranul sau butonul de apasare din partea laterala a ceasului (depinde de modele), exista un obiectiv care inregistreaza tot ce se intampla. 

Ochelarii cu camera sunt, de asemenea, un aparat de fotografiat spion la indemana! Cu un obiectiv ascuns in rame, ei te pot ajuta sa ingheti momente neobisnuite si sa inregistrezi videoclipuri fara ca nimeni sa observe. Acesta este accesoriul de luat la sporturile de iarna pentru a-ti filma de exemplu coborarea la schi! 

Evident, vor fi utile si vara dar si in viata de zi cu zi pentru a monitoriza pe cineva, de exemplu. Unele modele de ochelari sunt chiar echipate cu tehnologie de detectare a miscarii pentru a filma doar secvente utile!

Exista multe alte gadgeturi ca acestea: brelocul spion, cheia USB spion, haine (pantofi, cravata, sapca), o bricheta sau chiar un detector de fum! Depinde de tine sa alegi modelul care sa corespunda cel mai bine asteptarilor tale si sa aigrija sa nu fii detectat cu ajutorul unui detector camere.

Cele mai citite articole

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

Cele mai citite articole