728 x 90

Participa la un curs frizerie si bucura-te de avantajele acestei meserii banoase si care iti permite sa iti faci propriul program

Participa la un curs frizerie si bucura-te de avantajele acestei meserii banoase si care iti permite sa iti faci propriul program

Nu putini sunt cei care doresc sa participi la un curs frizerie pentru a-si schimba meseria sau pentru a avea un   al doilea job din care pot obtine venituri suplimentare frumoase. Persoanele hotarate sa devina frizer sau frizerita trebuie sa participe unui la un curs de frizerie de calificare care le ofera o diploma de

Nu putini sunt cei care doresc sa participi la un curs frizerie pentru a-si schimba meseria sau pentru a avea un   al doilea job din care pot obtine venituri suplimentare frumoase. Persoanele hotarate sa devina frizer sau frizerita trebuie sa participe unui la un curs de frizerie de calificare care le ofera o diploma de calificare recunoscuta international.

Pentru a participa la acest curs este necesar ca viitorii frizeri sau frizerite sa aiba cel putin opt clase si dedice timp de 10 saptamani, timp pretios care le va aduce diploma si cunostintele necesare desfasurarii unei meserii de viitor.

Meseria de frizer nu se invata in scoala sau in facultate, ci la un curs frizerie

Meseria de frizer este una dintre cele mai vechi din lume. Din pacate, in afara de cursurile de calificare, nu exista institutii specializate care sa le asigure persoanelor interesate de acest domeniu o durata de invatare ce se intinde pe mai multi ani, ca in cazul disciplinelor invatate in facultate sau in cadrul unei scoli de meserii.

Acest lucru nu inseamna ca meseria de frizer nu este importanta, ci ca oricine doreste sa isi fructifice acest talent trebuie sa participe la un curs frizerie astfel incat sa se poata angaja sau sa poata profesa in cadrul propriului salon de frizerie deschis.

Persoanele care decid sa participi la acest curs vor avea ocazia sa activeze intr-un domeniu foarte frumos si foarte curat, care le va permite sa aiba castiguri importante la finalul fiecarei saptamani sau luni. De asemenea, cursantii vor invata nu numai cum sa realizeze frizuri moderne, ci si cum sa isi trateze cu respect clientii, sa ii fidelizeze, cum sa ii programeze in mod corespunzator, cum se barbiereasca si se execute ingrijirile faciale si capilare, cum sa spele parul in mod corect si sa igienizeze locul de munca.

Ce avantaje aduce meseria de frizer

Cele mai citite articole

Meseria de frizer este o meserie din ce in ce mai cautata pentru ca barbatii au din ce in ce mai multa grija de aspectul fizic. Avantajul major al acestei al acestui job este acela ca frizerii isi pot constitui stilul de lucru dupa stilul de viata si isi pot face propriul program in cadrul salonului pe care si-l deschid.

Nu in ultimul rand, meseria de frizer este o meserie foarte banoasa, dar pentru a obtine cat mai multi clienti si recunoastere locala sau regionala. Cursantii trebuie sa devina buni profesionisti.

Ce calitati are un frizer bun

Inainte de a imbratisa aceasta meserie, este important de stiut ca frizerul nu este un simplu om care tunde, barbiereste si ingrijeste mustata, parul si barba clientilor. Frizerul este si un bun psiholog, prieten si are capacitatea de a analiza si de a selecta clientii.

 Nu este suficient ca frizerul sa fie un bun profesionist, ci trebuie sa se conecteze la ceea ce doresc si simt clientii, sa inteleaga cu ce se ocupa clientii, ce tip de tunsoare si-ar dori si li s-ar potrivi formei fetei lor, personalitatii, precum si stilului vestimentar ales.

De asemenea, un frizer trebuie sa fie politicos si diplomat, sa aiba dexteritate si nu doua maini stangi. sa aiba capacitate de efort fizic si sa poata sta in picioare mai multe ore pe zi, sa fie serios si sa se poata  concentra la ceea ce face in timp ce clientul vorbeste.

 Pentru inceput, un frizer bun are nevoie de foarfeci, piepteni, pamatuf, masina de tuns, brici masina de contur, manta de protectie pentru client. guler de hartie si un set de protectie pentru el insusi. Este foarte important ca frizerii sa lucreze cu scule de calitate si sa asigure frizuri adecvate.

Cele mai citite articole

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

Cele mai citite articole