728 x 90

Când teleworking-ul devine o necesitate: 5 sfaturi pentru a te adapta mai ușor lucrului de acasă

Când teleworking-ul devine o necesitate: 5 sfaturi pentru a te adapta mai ușor lucrului de acasă

Te numeri printre miile de români a căror activitate profesională se desfășoară în mod obișnuit de la birou? Sunt șanse mari să te găsești acum în postura de a te adapta lucrului de acasă – iar aceste sfaturi sunt pentru tine! Până acum destul de nefamiliar în România, teleworking-ul (adică munca de la distanță) tinde

Te numeri printre miile de români a căror activitate profesională se desfășoară în mod obișnuit de la birou? Sunt șanse mari să te găsești acum în postura de a te adapta lucrului de acasă – iar aceste sfaturi sunt pentru tine!

Până acum destul de nefamiliar în România, teleworking-ul (adică munca de la distanță) tinde zilele acestea să devină noua normă – cel puțin pentru cei care și-o permit. Scopul este de a limita cât mai mult interacțiunile sociale directe, în contextul neliniștii create de răspândirea virusului COVID 19.

Cele mai citite articole

Deși poate suna foarte atractiv, cel puțin în condiții economice normale, această metodă de lucru nu este pe atât de simplă pe cât ar părea la prima vedere (sau „auzire”). Ea vine „la pachet” cu câteva provocări specifice, a căror gestionare va necesita un oarecare efort din partea ta.

Imobiliare.ro îți oferă, așadar, câteva sfaturi pentru o mai ușoară adaptare la noua situaț…

Citeste mai mult pe ZiarulTop.ro

Cele mai citite articole

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

Cele mai citite articole