728 x 90

Ansamblu rezidențial pe litoral, cu vedere la lacul Siutghiol: panourile fotovoltaice reduc factura la electricitate (P)

Ansamblu rezidențial pe litoral, cu vedere la lacul Siutghiol: panourile fotovoltaice reduc factura la electricitate (P)

Visezi la o locuință pe malul mării, perfectă pentru familia ta? Ansamblul Barracuda Residence One, din Constanța, poate fi exact ceea ce cauți! Situat în zona Campus, Tomis Nord, acesta se află în curs de dezvoltare, pe un teren în suprafață de 1.250 de metri pătrați. Proiectul constă într-o singură clădire (D+P+4E) și va fi

Visezi la o locuință pe malul mării, perfectă pentru familia ta? Ansamblul Barracuda Residence One, din Constanța, poate fi exact ceea ce cauți!

Situat în zona Campus, Tomis Nord, acesta se află în curs de dezvoltare, pe un teren în suprafață de 1.250 de metri pătrați. Proiectul constă într-o singură clădire (D+P+4E) și va fi compus dintr-un total de 30 de apartamente – dintre care 20 cu două camere, iar restul, cu trei camere. Programat să fie finalizat în vara acestui an, imobilul se află într-o fază avansată de construcție – structura este gata, iar partea de zidărie, parțial.

Cele mai citite articole

„Am implementat un concept nou în oraş, şi chiar în ţară, în domeniul construcţiilor: panourile fotovoltaice ce vor reduce substanţial factură la electricitate. Este vorba de nişte panouri solare montate pe acoperişul blocului, care produc energie electrică şi printr-un circuit electric special, şi 2 contoare electrice pe fiecare apartament, …

Citeste mai mult pe ZiarulTop.ro

Cele mai citite articole

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

Cele mai citite articole