728 x 90

Muratic Residence: apartamente noi, cu design futurist, într-un ansamblu rezidențial de tip boutique din zona Pipera (P)

Muratic Residence: apartamente noi, cu design futurist, într-un ansamblu rezidențial de tip boutique din zona Pipera (P)

Proiectul păstrează şarmul zonei Pipera prin intimitatea pe care o oferă locatarilor săi. Ca locuitor al Capitalei, ți-ai dori să faci parte dintr-o comunitate selectă. Te gândești la achiziția unui apartament nou, cu un design modern, a cărui configurație să se muleze pe cerințele tale specifice. Dacă te regăsești în acest miniprofil de potențial cumpărător,

Proiectul păstrează şarmul zonei Pipera prin intimitatea pe care o oferă locatarilor săi.

Ca locuitor al Capitalei, ți-ai dori să faci parte dintr-o comunitate selectă. Te gândești la achiziția unui apartament nou, cu un design modern, a cărui configurație să se muleze pe cerințele tale specifice. Dacă te regăsești în acest miniprofil de potențial cumpărător, ansamblul rezidențial Muratic Residence, din nordul Bucureștiului, poate fi soluția potrivită pentru tine.

Cele mai citite articole

Spații utilizate eficient, variat configurate

Amplasat pe un teren în suprafață de 1.000 de metri pătrați, din zona Pipera, acesta este un ansamblu de tip boutique, compus dintr-o singură clădire, structurată pe un regim de înălțime 3E+ 4R. Imobilul este compus din 12 apartamente, dintre care patru sunt unități locative monocamerale, cinci sunt bicamerale, iar trei sunt tricamerale. Configurațiile locuințelor sunt variate, motiv pentru care pot răspunde diferitelor …

Citeste mai mult pe ZiarulTop.ro

Cele mai citite articole

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

Cele mai citite articole