728 x 90

De câți bani ai nevoie pentru a-ți instala o centrală termică? Principalele criterii de selecție

De câți bani ai nevoie pentru a-ți instala o centrală termică? Principalele criterii de selecție

Investiția într-o centrală termică diferă de la caz la caz. Există o serie de aspecte pe care trebuie să le iei în calcul atunci când te gândești să faci o astfel de achiziție, printre acestea numărându-se dimensiunea efectivă a locuinței pe care vrei să o încălzești folosind centrala sau tipul investiției, mai exact dacă este

Investiția într-o centrală termică diferă de la caz la caz. Există o serie de aspecte pe care trebuie să le iei în calcul atunci când te gândești să faci o astfel de achiziție, printre acestea numărându-se dimensiunea efectivă a locuinței pe care vrei să o încălzești folosind centrala sau tipul investiției, mai exact dacă este vorba doar despre înlocuirea unui dispozitiv mai vechi sau despre montarea unei instalații complete, care este, evident, mai costisitoare.

Instalarea unei centrale termice pentru prima oară într-un apartament mediu din România ajunge la circa 8.000 de lei, sumă din care centrala reprezintă efectiv doar 3.000-3.200 de lei, în funcție de model și de caracteristicile de care dispune, potrivit estimărilor Ariston Thermo România, unul dintre principalii jucători din domeniu, activ pe piața locală de mai bine de 20 de ani.

[embedded content]

Cele mai citite articole

URMĂREȘTE AICI EDIȚIA DIN DECEMBRIE A EMISIUNII IMOEXPERT

„Ec…

Citeste mai mult pe ZiarulTop.ro

Cele mai citite articole

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

Cele mai citite articole