728 x 90

Il Giardino Bianco Residence: vile moderne în nordul Bucureștiului, personalizabile! Prețuri de 120.000-135.000 de euro (P)

Il Giardino Bianco Residence: vile moderne în nordul Bucureștiului, personalizabile! Prețuri de 120.000-135.000 de euro (P)

Ansamblul rezidențial este dezvoltat pe un teren de 7.000 de metri pătrați Visul de a locui la curte poate deveni la realitate – chiar și pentru locuitorii Capitalei. Il Giardino Bianco Residence este un ansamblu rezidențial de vile situat în nordul Bucureștiului, zona Tunari, dezvoltat pe un teren de 7.000 de metri pătrați. Compus inițial

Ansamblul rezidențial este dezvoltat pe un teren de 7.000 de metri pătrați
Visul de a locui la curte poate deveni la realitate – chiar și pentru locuitorii Capitalei.

Il Giardino Bianco Residence este un ansamblu rezidențial de vile situat în nordul Bucureștiului, zona Tunari, dezvoltat pe un teren de 7.000 de metri pătrați. Compus inițial din zece vile cu design mediteranean, acesta urmează a se extinde cu încă pe atât. Din totalul de 20 de unități locative, 15 sunt deja finalizate, în vreme ce alte cinci se află în stadiul de proiect. Termenul de finalizare pentru această ultimă etapă de construcție este de șase-opt luni.

Cele mai citite articole

Terenurile aferente caselor vor avea suprafețe variabile
Case cu patru camere și trei băi

Vilele din cadrul ansamblului vor fi structurate pe parter și etaj, având o suprafață de 120 de metri pătrați – împărțită între patru camere și dependințe (inclusiv trei băi). Fiecare casă va dispune de teren propriu, iar,…

Citeste mai mult pe ZiarulTop.ro

Cele mai citite articole

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

Cele mai citite articole