728 x 90

Reflexia nivelului de viață mai ridicat în imobiliare: „ultima modă” pe piața rezidențială

Reflexia nivelului de viață mai ridicat în imobiliare: „ultima modă” pe piața rezidențială

Profilul cumpărătorului din imobiliare este diferit față de perioada de recesiune Locuitorii marilor orașe sunt dispuși să plătească mai mult pentru a locui în apartamente mai bine construite și amplasate în zone mai bune. Comparativ cu perioada de recesiune, dezvoltatorii rezidențiali autohtoni tind să-și mute tot mai mult atenția de la periferia marilor orașe către

Profilul cumpărătorului din imobiliare este diferit față de perioada de recesiune
Locuitorii marilor orașe sunt dispuși să plătească mai mult pentru a locui în apartamente mai bine construite și amplasate în zone mai bune.

Comparativ cu perioada de recesiune, dezvoltatorii rezidențiali autohtoni tind să-și mute tot mai mult atenția de la periferia marilor orașe către zonele mai bine cotate ale acestora. În Capitală, spre exemplu, în 2019 au apărut mai multe ansambluri rezidențiale al căror punct forte este reprezentat, în primul rând, de factorul localizare. „La pachet” vine, însă, și o calitate crescută a construcției, ca o condiție sine qua non pentru cumpărătorii interesați de aceste zone. Expresia ultimă a acestei tendințe de concentrare pe amplasament și calitate este reprezentată, în momentul de față, de așa-numitele ansambluri rezidențiale de tip boutique.

Cele mai citite articole

Localizare favorabilă și intimitate

Acestea sunt, potrivit speci…

Citeste mai mult pe ZiarulTop.ro

Cele mai citite articole

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

Cele mai citite articole