728 x 90

Organizatorii TNI lansează aplicația pentru mobil: beneficiezi de intrare gratuită și acces rapid la informații!

Organizatorii TNI lansează aplicația pentru mobil: beneficiezi de intrare gratuită și acces rapid la informații!

TNI este prima aplicație de mobil dedicată unui eveniment imobiliar și este menită să îmbunătățească experiența vizitatorilor. Organizatorii Târgului Național Imobiliar (TNI) au lansat, pentru ediția din 4-6 octombrie de la Palatul Parlamentului, aplicația pentru mobil TNI (foto). Cu ajutorul acestei facilități, cei interesați vor beneficia de acces gratuit în cadrul târgului și de acces

TNI este prima aplicație de mobil dedicată unui eveniment imobiliar și este menită să îmbunătățească experiența vizitatorilor.

Organizatorii Târgului Național Imobiliar (TNI) au lansat, pentru ediția din 4-6 octombrie de la Palatul Parlamentului, aplicația pentru mobil TNI (foto). Cu ajutorul acestei facilități, cei interesați vor beneficia de acces gratuit în cadrul târgului și de acces rapid la informații.

Potrivit oficialilor evenimentului, la care Imobiliare.ro este partener, aceasta este prima aplicație pentru mobil dedicată unui târg imobiliar. Prin intermediul său, organizatorii își propun să vină în ajutorul vizitatorilor cu ultimele noutăți și inovații, facilitând, totodată, contactul nemijlocit cu dezvoltatorii imobiliari.

Citește și: TNI: Apetit crescut pentru case și apartamente de vacanță

Click aici pentru a descărca aplicația, în mod gratuit!

Folosind aplicați…

Citeste mai mult pe ZiarulTop.ro

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos