728 x 90

IMM-urile care concurează firmele de IT&C la închirierea de spații în clădiri de birouri

IMM-urile care concurează firmele de IT&C la închirierea de spații în clădiri de birouri

Potrivit datelor Esop, în primul semestru din 2019 IMM-urile au închiriat, preînchiriat și prelungit contracte pentru spații de birouri în suprafață cumulată de 86.870 de metri pătrați. Această cifră marchează un avans de 10% față de aceeași perioadă din 2018. În perioada analizată, cea mai mare cotă de piață, anume 26%, a fost generată de

Potrivit datelor Esop, în primul semestru din 2019 IMM-urile au închiriat, preînchiriat și prelungit contracte pentru spații de birouri în suprafață cumulată de 86.870 de metri pătrați. Această cifră marchează un avans de 10% față de aceeași perioadă din 2018.

În perioada analizată, cea mai mare cotă de piață, anume 26%, a fost generată de firmele din domeniul IT&C și BPO (Business Process Outsourcing, n.red.). La mică distanță, însă, companiile care oferă „corporatiștilor” servicii personale și de leisure s-au situat pe locul al doilea ca volum al activității, acestea deținând o pondere de 22% din totalul închirierilor realizate de către IMM-uri (companii cu până la 250 de angajați). Locul al treilea a fost ocupat de firmele din domeniul serviciilor financiare și profesionale (cu o cotă de 21%).

Avans anual de 32% la închirieri

Cele mai citite articole

Suprafața totală cont…

Citeste mai mult pe ZiarulTop.ro

Cele mai citite articole

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

Cele mai citite articole