728 x 90

Te gândești să investești într-o dezvoltare rezidențială? O ocazie excelentă a apărut în Iași

Te gândești să investești într-o dezvoltare rezidențială? O ocazie excelentă a apărut în Iași

Vrei să investești în dezvoltarea unei ansamblu rezidențial sau pur și simplu îți dorești să cumperi un teren la 11 minute de mers cu mașina până în inima orașului Iași? Atunci nu rata această oportunitate apărută pe piața locală. Un teren intravilan cu o suprafață de 5,3 hectare a fost scos la vânzare, în zona

Vrei să investești în dezvoltarea unei ansamblu rezidențial sau pur și simplu îți dorești să cumperi un teren la 11 minute de mers cu mașina până în inima orașului Iași? Atunci nu rata această oportunitate apărută pe piața locală.

Un teren intravilan cu o suprafață de 5,3 hectare a fost scos la vânzare, în zona cartierului Dacia, pentru suma de 2,65 milioane de euro. Printre avantajele majore pe care le prezintă se numără PUZ-ul aprobat deja pentru un complex rezidențial cu POT 25%, CUT 4 și clădiri de până la 40 de metri înălțime.

Cele mai citite articole

Mai mult, poziționarea terenului oferă acces facil atât spre centrul orașului, aflându-se chiar la capătul Bulevardului Dacia, cât și către zone extinse de retail, inclusiv spre cel mai mare mall din întreaga regiune, pentru construcția căruia lucrările au fost demarate.

„Amplasarea este foarte atractivă, terenul fiind aproape de aria comercială Era, Metro. În câteva minute se po…

Citeste mai mult pe ZiarulTop.ro

Cele mai citite articole

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

Cele mai citite articole