728 x 90

Cum să oferi un suflu nou livingului cu cinci idei ușor de pus în practică. De la curățarea profesională a canapelei, la folosirea tablourilor

Cum să oferi un suflu nou livingului cu cinci idei ușor de pus în practică. De la curățarea profesională a canapelei, la folosirea tablourilor

Livingul este unul dintre cele mai importante spații dintr-o casă, fiind locul unde ne petrecem multe dintre momentele de relaxare alături de familie și prieteni. Cu toate acestea, în timp, livingul poate deveni plictisitor, monoton, neînsuflețit.  În acest articol, vom explora cinci idei simple și ușor de pus în practică care vor oferi un suflu

Livingul este unul dintre cele mai importante spații dintr-o casă, fiind locul unde ne petrecem multe dintre momentele de relaxare alături de familie și prieteni. Cu toate acestea, în timp, livingul poate deveni plictisitor, monoton, neînsuflețit. 

În acest articol, vom explora cinci idei simple și ușor de pus în practică care vor oferi un suflu nou livingului tău

  1. Curățarea profesională a canapelei

Canapeaua este una dintre cele mai folosite piese de mobilier din living și, ca urmare, poate deveni rapid uzată și murdară. Pentru a-i reda strălucirea inițială și a-i prelungi durata de viață, este recomandat să optezi pentru o curățare profesională a canapelei. În acest sens, alege serviciile de curățenie în București oferite de Topmop.ro, o firmă de curățenie specializată în domeniu. Acest tip de curățare va elimina petele și murdăria profundă, restabilind aspectul inițial al canapelei. În plus, va contribui la menținerea unei atmosfere plăcute, igienice și sănătoase în living.

  1. Decorarea cu plante

Adăugarea de plante în living poate aduce o schimbare impresionantă și plăcută în decorul acestuia. Plantele crescând în diferite recipiente sau ghivece frumos aranjate pot îmbunătăți instantaneu senzația de prospețime din încăpere. În plus, plantele pot avea un efect pozitiv asupra calității aerului și asupra stării de spirit a oamenilor.

  1. Adăugarea de tablouri pe pereți

Peretele este o suprafață plină de oportunități de decorare, cu ajutorul tablourilor. Poți opta pentru tablouri cu tematici diferite, în funcție de gusturile și preferințele tale. Dacă ai un living cu pereți albi sau vopsiți într-o culoare neutră, o alegere bună ar fi un tablou mare și colorat pentru a adăuga un punct de interes și a îmbunătăți senzația de spațiu.

  1. Schimbarea covorului

Covorul este un alt element important în living, care poate fi uneori ignorat. În timp, covorul poate deveni murdar și uzat, pierzându-și efectul decorativ inițial. Alegând un covor nou și modern, poți adăuga o notă de prospețime și stil livingului tău. În plus, un covor nou poate ajuta la îmbunătățirea aspectului și atmosferei generale a încăperii.

  1. Instalarea unor prize noi

Prizele sunt un alt element important în orice living, dar adesea sunt ignorate și neglijate. Verifică dacă prizele sunt suficiente și funcționale pentru necesitățile tale. Dacă în prezent nu ai destule prize sau acestea sunt amplasate incorect, amplasează unele noi pentru a-ți face viața mai ușoară. Să nu uiți că instalarea unor prize noi în living poate face viziunea generală a încăperii mai plăcută și poate aduce o schimbare majoră.

În concluzie, oferirea unui suflu nou livingului tău nu trebuie să fie un efort considerabil. Cu puțină creativitate și imaginație, poți aduce un val nou de prospețime și stil în livingul tău. De la curățarea profesională a canapelei, la folosirea tablourilor, adăugarea de plante, schimbarea covorului și instalarea unor prize noi, aceste cinci idei sunt ușor de pus în practică și pot oferi o schimbare majoră în spațiul tău preferat din casă.

Sursa foto: Freepik.com

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos