728 x 90

Curatenia industriala: care sunt beneficiile pentru o companie?

Curatenia industriala: care sunt beneficiile pentru o companie?

Exista zeci de companii specializate in curatenie industriala in Romania, dar exista inca multa ignoranta cu privire la aceste servicii si la beneficiile lor.  In primul rand, exista multe definitii ale curateniei industriale, care variaza de la o tara la alta. Acest serviciu consta, in general, in servicii de curatenie prestate de profesionisti specializati care

Exista zeci de companii specializate in curatenie industriala in Romania, dar exista inca multa ignoranta cu privire la aceste servicii si la beneficiile lor. 

In primul rand, exista multe definitii ale curateniei industriale, care variaza de la o tara la alta. Acest serviciu consta, in general, in servicii de curatenie prestate de profesionisti specializati care efectueaza sarcini de curatenie interioara in cladiri precum birouri, fabrici, magazine, institutii si alte infrastructuri profesionale si comerciale. Acestia efectueaza, de asemenea, curatarea exterioara, cum ar fi ferestrele, cosurile de fum, gurile de aerisire, precum si activitati de dezinfectie si exterminare a cladirilor, barcilor si trenurilor, printre altele.

De ce  poate fi util acest serviciu?

Externalizarea scuteste multa lume de o povara de pe umeri. Atunci cand se contracteaza un serviciu de curatenie extern, nu trebuie sa mai existe griji griji cu privire la modul si momentul in care se face curatenia, ci se confera altor companii logistica, manipularea si furnizarea de echipamente si produse. In plus, angajatii acestor companii nu depind direct de cei la care fac curatenia.

Standarde de siguranta si igiena. Atunci cand efectueaza curatenia industriala, companiile pot fi nevoite sa se confrunte cu multe situatii care ar fi mai bine sa fie lasate pe mana expertilor: utilaje grele, elemente electrice si termene foarte scurte. Cele mai multe companii de curatenie se bazeaza pe tehnicieni specializati care stiu cum sa faca fata acestor provocari cu toata siguranta si igiena necesare, intotdeauna in termenul stabilit de client si respectand cele mai bune practici din domeniu.

Raspuns rapid si adaptat la industrie. Spre deosebire de serviciile de curatenie generala, interna sau externa, o firma externa specializata in curatenie industriala are capacitatea de a oferi un raspuns rapid, cu flexibilitate in functie de nevoile clientului, pentru ca stie ca activitatea industriala nu se odihneste si ca serviciile de curatenie trebuie sa se adapteze la acest sistem, executand sarcini pe timp de noapte sau cu mai putina urgenta.

Produse specializate (si ecologice). Deoarece acesta este domeniul lor de expertiza, companiile de curatenie industriala sunt la curent cu cele mai recente evolutii in materie de produse de curatenie, substante chimice, norme de sanatate si siguranta, precum si cu reglementarile privind manipularea si depozitarea acestora. In plus, unele companii lucreaza cu produse care sunt pe deplin ecologice.

Necesar pentru o prima impresie buna si pentru sanatatea angajatilor. Curatenia industriala, pe langa faptul ca dovedeste o calitate remarcabila in dezinfectarea si intretinerea diverselor spatii de lucru si comerciale, permite oferirea unei imagini bune clientilor, consolidand in acelasi timp sentimentul de igiena si salubritate pentru ocupanti, clienti sau angajati.

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos