728 x 90

Te căsătorești? Uite de ce ar trebui să eviți haosul orașului pentru un eveniment de vis

Te căsătorești? Uite de ce ar trebui să eviți haosul orașului pentru un eveniment de vis

Tu și cu jumătatea ta ați decis să faceți pasul cel mai important dintr-o relație și să vă căsătoriți? Dacă da, atunci cu siguranță deja de simți copleșit de tot ceea ce trebuie planificat: locație, invitați, formație, aranjamente etc.  Însă nu trebuie să te stresezi deloc, lucrurile trebuie luate pas cu pas și să găsești

Tu și cu jumătatea ta ați decis să faceți pasul cel mai important dintr-o relație și să vă căsătoriți? Dacă da, atunci cu siguranță deja de simți copleșit de tot ceea ce trebuie planificat: locație, invitați, formație, aranjamente etc.  Însă nu trebuie să te stresezi deloc, lucrurile trebuie luate pas cu pas și să găsești cele mai bune variante pentru voi, totul va trebui să fie exclusiv pe stilul vostru. Cu toate acestea, ce ar fi să ai în vedere un loc cât mai retras de la haosul orașului, mai ales dacă locuiți în capitală?

            Motive pentru care nunta ta ar putea să nu aibă loc în centrul orașului

            Liniște

            În primul rând, odată ce eviți ca în ziua cea mai specială din viața ta să nu mai petreci mult timp în trafic de la domiciliu la sala de evenimente sau în locurile în care trebuie să mai umbli, economisești foarte mult timp și mai ales nervi care pot fi produși în trafic. Când alegi să te retragi din aglomerație și să faci un singur drum spre localul aflat la o distanță mai mare, dar la care poți ajunge în mod eficient, te scutești de multe lucruri negative.

            Posibilitate mai mare de a găsi localul potrivit

            Știm cu toții că după pandemia de Covid nunțile anulate atunci au fost reprogramate și acum toată lumea se îmbulzește spre cele mai bune restaurante din oraș, doar pentru că sunt în zone centrale. Te poți orienta spre locații de nuntă în Otopeni, iar pe restaurantmode.ro găsești toate informațiile necesare: meniul, cum se fac rezervările și chiar tururi virtuale ale sălilor de evenimente. Cu siguranță vei fi mult mai câștigat așa.

            Ședință foto extraordinară

            Un mare plus al ieșirii din betoanele Bucureștiului îl au zonele periferice care se remarcă prin peisaje superbe unde poți organiza o ședință foto extraordinară. Dacă te limitezi la parcurile și străzile orașului, se prea poate să te alegi cu albume de fotografii așa cum mai au mulți oameni, dar atunci când ieși din tipare și te îndrepți spre păduri, câmpii sau chiar sate lăturalnice poți să fii surprins de frumusețea locurilor care erau atât de aproape de tine.

            Costurile sunt mult mai restrânse

            Evident că o locație în afara zonelor centrale presupune și o scădere a prețurilor de închiriere per total, asta neînsemnând că vei avea parte de o calitate mai scăzută a serviciilor, ba din contră, poți fi mult mai surprins de experiența avută. În acest mod, salvezi din bugetul alocat restaurantului și poți ori să păstrezi banii pentru o vacanță sau investiții viitoare, ori să îi folosești pentru o rochie mai scumpă, pe servicii de coafură și machiaj profesionale ori pe multe alte lucruri.

            În concluzie, există mult mai multe avantaje decât dezavantaje atunci când vine vorba de alegerea unui local departe de zonele supraaglomerate dintr-un oraș mare, cum este capitala României. Poți să te bucuri de costuri reduse, de peisaje și alungi pentru totdeauna stresul produs de îmbulzeala oamenilor care „se bat” pe restaurantele din centru.

Sursa foto: pexels.com

1 comment
MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos