728 x 90

TOP 3 cadouri de casă nouă pe care nu trebuie să le ratezi! Iată ce să dăruiești

TOP 3 cadouri de casă nouă pe care nu trebuie să le ratezi! Iată ce să dăruiești

Mutarea în casă nouă este pentru oricine un motiv de bucurie. Dacă ai prieteni sau rude care tocmai s-au mutat, este momentul potrivit să sărbătoriți această realizare.  De multe ori e greu să decizi ce cadou este potrivit pentru așa o ocazie. Cu cât cunoști persoana în cauză mai bine, cu atât e mai ușor. 

Mutarea în casă nouă este pentru oricine un motiv de bucurie. Dacă ai prieteni sau rude care tocmai s-au mutat, este momentul potrivit să sărbătoriți această realizare. 

De multe ori e greu să decizi ce cadou este potrivit pentru așa o ocazie. Cu cât cunoști persoana în cauză mai bine, cu atât e mai ușor. 

Însă există și cadouri ce se potrivesc aproape oricui, dacă ai rămas fără idei.

Iată 3 idei de cadouri de casă nouă

  • O petrecere

O petrecere de casă nouă poate fi o idee excelentă. Poți alege să organizezi o petrecere de casă nouă cu cei care serbează acest eveniment sau poate fi o petrecere surpriză. Ține de tine să alegi ce crezi că este mai potrivit pentru persoanele în cauză. 

Dacă alegi să organizezi petrecerea împreună cu persoanele în cauză, este mai simplu. Vor aprecia cu siguranță timpul pe care îl aloci pentru ei și evenimentul fericit din viața lor. De obicei, aceste petreceri au loc chiar în noua casă, de aceea este important să le respecți dorințele. Încearcă să afli cât mai multe detalii despre cum ar dori ei să se desfășoare evenimentul, pentru a putea să îi ajuți cu adevărat. 

Dacă însă vrei să faci o petrecere surpriză, locația nu mai poate fi noua casă. Dacă vremea ține cu tine o poți organiza în curtea casei, însă trebuie să iei legătura cu cineva foarte apropiat de persoanele în cauză pentru a fi sigur că nu se va transforma acest gest într-o surpriză neplăcută. 

  • Obiecte și accesorii 

Chiar dacă pare o sugestie banală, oferirea de accesorii pentru locuință este un gest apreciat. Dacă te-ai mutat vreodată într-o casă nouă, fie ea mică sau mare, știi bine că ți-ai cheltuit mai tot bugetul pe lucrurile necesare din casă. 

De multe ori obiectele decorative sunt lăsate pe ultimul loc în lista mare a lucrurilor de bază pentru casă, pentru că nu sunt absolut necesare. Poți de exemplu alege cadouri de casă nouă de pe sensodays.ro, pentru a oferi ceva util și care să le amintească de tine. Majoritatea celor care se mută într-o casă nouă achiziționează pe parcurs obiectele de decor, pentru că nu mai au buget pentru ele când se mută. 

  • Flori 

Florile marchează evenimente deosebite, de aceea nu poți da greș cu acest cadou. Poți să oferi un buchet de flori clasic, care să fie pe gustul persoanelor în cauză. Însă o sugestie mai bună ar fi să iei o plantă în ghiveci. 

O plantă în ghiveci este un cadou excelent pentru mutarea într-o casă nouă. Pe lângă îmbunătățirea calității aerului din locuință, o plantă este ceva viu. Plantele primite de casă nouă au de obicei valoare sentimentală pentru persoanele în cauză. De aceea, de fiecare dată când se vor îngriji planta, își vor aminti cu drag de tine. 

Așadar, poți oferi mai multe cadouri de casă nouă, în funcție de cât de apropiate îți sunt persoanele care se mută sau cât de bine le cunoști. O petrecere, un accesoriu de decor sau o plantă sunt doar câteva idei cu care să nu dai greș când oferi un cadou de casă nouă. 

Sursa foto: unsplash.com 

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos