728 x 90

Stii mereu ce tunsoare noua vrei?

Stii mereu ce tunsoare noua vrei?

Când mergi la un nou salon de coafură, stilistul te va întreba mereu ce fel de tunsoare vrei. Cu toate acestea, uneori este dificil să descrii ceea ce vrei sau s-ar putea să nu știi ce ar arăta cel mai bine pentru forma feței tale. În aceste cazuri, poate fi util să ceri recomandarea unui

Când mergi la un nou salon de coafură, stilistul te va întreba mereu ce fel de tunsoare vrei. Cu toate acestea, uneori este dificil să descrii ceea ce vrei sau s-ar putea să nu știi ce ar arăta cel mai bine pentru forma feței tale. În aceste cazuri, poate fi util să ceri recomandarea unui specialist. Specialistul va ține cont de trăsăturile tale faciale și de stilul general pe care încerci să-l obții înainte de a face o recomandare. Astfel, poți fi sigur că tunsoarea recomandată te va aduce beneficii, nu doar ceva care să-ți placă.

Imaginați-vă că sunteți în drum spre casă și vă opriți să vă tundeți pentru că se face târziu. Te uiți în jur și îl întrebi pe primul bărbat care are o foarfecă în jurul lui: „Vreau să mă tund” și te așezi. Frizerul începe imediat să te tundă fără să te întrebe nimic. Începe să vorbească despre ziua lui și despre lucrurile pe care le-a văzut la știri, în timp ce îți taie încet părul. Devii frustrat pentru că simți că vei întârzia și îi ceri să se grăbească.

El taie prea mult și tu începi să te superi. Îți iei telefonul și te grăbești să ieși pe ușă când observi că îți lipsește o bucată de păr de la ceafă. Ziua ta este ruinată. În schimb, un specialist își va face timp să vă pună întrebări despre ziua dumneavoastră, despre ceea ce vă place și ceea ce nu vă place și despre obiectivele dumneavoastră. Un specialist va face, de asemenea, o consultație cu tine pentru a vedea o imagine a coafurilor care îți plac și care este cel mai bun stil pentru forma feței tale.

Specialistul din barber shop vă va ajuta cu tunsoarea.

Un specialist este o persoană care are un grad ridicat de calificare într-o anumită activitate. Așadar, dacă doriți o tunsoare care să vi se potrivească, atunci mergeți la un frizer care este specialist în tunsoare și care știe cum să vă facă o tunsoare care să vi se „potrivească”. Așadar, nu uitați că dacă vă place o tunsoare, atunci mergeți la un frizer care vă va face acea tunsoare. În caz contrar, mergeți la un frizer care este un specialist.

Odată cu creșterea popularității frizeriei și a pieței competitive a frizeriei, frizerii au devenit mai profesioniști, iar tot mai mulți oameni cu experiență se alătură ligilor. Dar, este adesea dificil să alegi cel mai bun frizer.

Este important să știți ce vă doriți.

Dacă sunteți în căutarea unei conversații bune la o ceașcă de cafea, nu doriți să vizitați un frizer ca cel care vă va tunde în tăcere. De obicei, frizerii își tratează clienții ca pe o familie. Așadar, dacă sunteți în căutarea unui frizer din Cluj cu bune abilități de conversație, cereți recomandări oamenilor din cartierul vostru.

Fiți atenți la personalitatea frizerului

Când vine vorba de alegerea celui mai bun frizer pentru părul tău, există câteva lucruri de care vei dori să ții cont. În primul rând, veți dori să vă asigurați că el sau ea vă poate oferi o tunsoare de calitate. În al doilea rând, veți dori să găsiți pe cineva cu experiență și cunoștințe despre diferitele tipuri de păr.

În cele din urmă, vei dori să te asiguri că frizerul este cineva cu care te simți confortabil. Ținând cont de aceste lucruri, vei putea găsi frizerul perfect pentru nevoile tale.

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos