728 x 90

Aplicatiile de intalniri, care sunt avantajele lor?

Aplicatiile de intalniri, care sunt avantajele lor?

Aplicatiile de intalniri sunt o modalitate de a intalni oameni la fel de valida ca oricare alta. Printre avantajele sale se remarca accesibilitatea si vizibilitatea.   In aceste vremuri, se pare ca sa intalnim oameni noi este din ce in ce mai complicat, si cu atat mai mult daca vorbim despre gasirea unui partener in modul

Aplicatiile de intalniri sunt o modalitate de a intalni oameni la fel de valida ca oricare alta. Printre avantajele sale se remarca accesibilitatea si vizibilitatea.  

In aceste vremuri, se pare ca sa intalnim oameni noi este din ce in ce mai complicat, si cu atat mai mult daca vorbim despre gasirea unui partener in modul traditional. Pe masura ce intram in etapa de adult castigam si pierdem lucruri, felul nostru de a relationa se schimba, apar noi posibilitati de a intalni alti oameni din afara cercurilor noastre… Prin urmare, in functie de circumstantele si nevoile noastre, ar fi important sa ne adaptam la realitatea actuala, iar o posibilitate este sa incepem sa folosim noi tehnologii daca consideram ca este necesar. Acesta este un mod foarte valid de a relationa cu ceilalti, intelegand ca ele ne ofera mai mult acces, vizibilitate si usurinta nu numai sa cunoastem, ci si sa ne facem cunoscuti celorlalti.

Potrivit https://abcmatrimoniale.com/, cei care par sa se fi adaptat cel mai bine la aceste platforme sunt generatia Z, adica cei nascuti intre 1997 si 2015 . Au crescut si au inceput sa flirteze cu telefonul mobil in mana. Acesti tineri nu concep relatiile sociale daca nu se genereaza mai intai o legatura prin internet. Nu este de mirare ca mai mult de jumatate dintre utilizatorii platformelor de dating apartin acestei generatii.

Stiind ca aplicatiile de intalniri sunt la moda, ele ne permit sa ramanem conectati mult mai mult timp si sa gestionam modul in care vrem sa ne dedicam. Este bine sa eliminati acest posibil stigmat de pe acest tip de aplicatie sau site web si sa il normalizati ca o modalitate sanatoasa de a intalni oamenii. 

Fara indoiala, site-urile de intalniri sunt in prezent in crestere, deoarece sunt eficiente pentru intalnirea si conectarea cu ceilalti mult mai rapid decat in ​​alte moduri, ne pot oferi posibilitatea de a avea o relatie serioasa, sporadica sau de a ajunge intr-o prietenie frumoasa. Ele ne permit sa facem acel pas si accesibilitate fara a ne expune total unui strain, intrucat exista un prim filtru, nu doar fizic, ci si dupa gusturi, afinitati, interese, mod de a scrie sau de a se exprima. Acest lucru ofera facilitati pentru a putea genera legaturi cu persoana pe care o cunoasteti.

Vom evalua avantajele cunoasterii pe cineva in acest fel: 

  • – Initial,  dam vizibilitate doar partii din noi insine pe care vrem sa o aratam .  
  • – Daca suntem mai timizi, este mai usor sa intalnim pe cineva prin ecran , pentru ca ne simtim mai in siguranta.  
  • -Usurinta de a contacta restul, oriunde ne-am afla.  
  • – Libertatea de a alege si gestiona forma si timpul pe care vrem sa-i dedicam acesteia.  
  • – Intalneste si selecteaza persoane care cauta la fel ca noi sau cu aceleasi interese si obiective.  
  • – Observati interesul si reciprocitatea prin constanta in comunicare.

Nu trebuie sa uitam ca procesul de intalnire cu cineva similar cu noi poate fi lent si treptat . Sunt oameni care se intalnesc cu mai multe persoane in acelasi timp, asa ca reciprocitatea poate sa nu fie atat de directa, sau asa cum avem nevoie, dar este esential sa fim sinceri cu sine si cu ceilalti.

Daca oamenii cauta ceva serios sau nu, nu depinde de aplicatie in sine, ci de intentia utilizatorilor. Prin urmare, este important sa identificam ce ne dorim si cum avem nevoie de el . Si daca nu se intampla asa, sa ne putem exprima cat mai curand posibil pentru a identifica daca vrem sau nu sa continuam sa ne dam posibilitatea de a continua sa cunoastem acea persoana.

S-ar putea sa intalnesti mai multe persoane in prealabil si pot exista mai multe „esecuri” inainte de a gasi persoana potrivita , dar important este sa nu te frustrezi pentru a nu te descuraja. Atata timp cat suntem siguri de ceea ce cautam si nu ne pierdem concentrarea asupra a ceea ce avem nevoie, totul va fi mai usor sa gasim acea persoana.   

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos