728 x 90

TREI meserii care îţi oferă multe beneficii suplimentare de care ar trebui să ştii

TREI meserii care îţi oferă multe beneficii suplimentare de care ar trebui să ştii

Costurile unui trai decent devin din ce în ce mai ridicate, astfel că şi veniturile trebuie să fie unele generoase pentru a susţine aceste cheltuieli. Mulţi tineri nu ştiu exact încotro să meargă în sfera profesională şi ajung să încerce în primii ani de carieră mai multe meserii, ghidaţi de ofertele salariale mai bune.  Vezi

Costurile unui trai decent devin din ce în ce mai ridicate, astfel că şi veniturile trebuie să fie unele generoase pentru a susţine aceste cheltuieli. Mulţi tineri nu ştiu exact încotro să meargă în sfera profesională şi ajung să încerce în primii ani de carieră mai multe meserii, ghidaţi de ofertele salariale mai bune. 

Vezi aici 3 meserii de care ar trebui să ştii dacă vrei un job cu beneficii suplimentare multe:

Creator de conţinut – sau influencer cum mai este numit, acest tip de activitate este unul foarte popular în ultimii ani şi a devenit şi foarte accesibil publicului larg. Trebuie doar să creezi conţinut de calitate şi să aduci o comunitate care să fie interesată de ce prezinţi, iar colaborările vor apărea încet, dar sigur. Această activitate vine la pachet cu multe colaborări de tip barter, prin care poţi primi diverse produse gratis, în schimbul promovării acestora pe platformele tale de social media. Poţi să te alegi de la produse cosmetice şi de îngrijire, până la mâncare, piese de mobilier şi decoraţiuni, vacanţe ş.a. În funcţie de specificul conţinutului pe care îl creezi, vor apărea diverse branduri conexe pentru promovare. Pe lângă acest gen de beneficii, poţi participa la diferite conferinţe sau lansări de produse ale brandurilor, ceea ce presupune de multe ori o călătorie în străinătate suportată financiar de brandul care te invită la acel eveniment. 

Model de videochat – aceasta este o altă variantă ce îţi poate aduce nişte venituri bune, cât şi o serie de avantaje suplimentare. Deşi multă lume priveşte această activitate într-o manieră destul de negativă, foarte multe din aceste idei sunt nişte mituri care circulă pe internet în necunoştinţă de cauză. Pe lângă veniturile din activitatea propriu-zisă, modelele pot beneficia de diverse servicii de înfrumuseţare gratuite, precum servicii de cosmetică, machiaj, servicii de remodelare corporală sau epilare ş.a. Dacă te interesează un studio la care ai putea să începi o astfel de carieră, varianta de videochat la Rich Girls Studio poate fi ideală pentru nevoile tale. 

Agent de vânzări – ultima, dar nu cea din urmă de pe listă este cariera în vânzări. Pentru mulţi este o variantă extrem de profitabilă care îţi poate aduce pe lângă venituri bune şi anumite beneficii suplimentare în funcţie de domeniul de activitate. De exemplu, dacă eşti agent de vânzări pentru anumite produse cosmetice şi suplimente alimentare, pe lângă profitul obţinut din vânzări şi salariul fix, poţi beneficia şi de anumite produse gratuite. Sau dacă eşti agent de vânzări la o agenţie de turism, ai putea beneficia de un discount generos atunci când îţi achiziţionezi o vacanţă pentru tine. 

Aşadar, acestea au fost cele trei meserii care îţi pot aduce o serie de beneficii suplimentare, pe lângă un venit generos. Însă, nu sunt singurele exemple de acest fel, există multe alte variante din diferite domenii pe care le poţi descoperi căutând singur despre interesele tale personale şi astfel să iei cea mai bună decizie pentru tine. 

Sursă foto: pexels.com

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos