728 x 90

4 aspecte de care sa tii cont cand alegi produsele pirotehnice pentru evenimentul tau

4 aspecte de care sa tii cont cand alegi produsele pirotehnice pentru evenimentul tau

Organizarea unui eveniment este un proces complex, care presupune investirea multor resurse, de la timp si atentie, dedicare, pana la resurse financiare. Cu cat evenimentul este mai mare si mai complex, cu atat timpul alocat pregatirii si planificarii este mai indelungat.  Totusi, planificarea unui anumit program, care sa includa momente artistice si chiar spectacole pirotehnice,

Organizarea unui eveniment este un proces complex, care presupune investirea multor resurse, de la timp si atentie, dedicare, pana la resurse financiare. Cu cat evenimentul este mai mare si mai complex, cu atat timpul alocat pregatirii si planificarii este mai indelungat. 

Totusi, planificarea unui anumit program, care sa includa momente artistice si chiar spectacole pirotehnice, va transforma evenimentul intr-unul memorabil. Va fi necesar insa sa se colaboreze cu profesionisti din domeniu, mai ales in ceea ce priveste alegerea, manevrarea si desfasurarea spectacolului pirotehnic, pentru a garanta siguranta participantilor. 

Alegerea tipului de spectacol si, mai ales, a articolelor pirotehnice pentru un eveniment, petrecere privata sau publica, trebuie sa se realizeze in functie de anumit factori, cum ar fi:

Dimensiunea spectacolului 

In functie de ocazia cu care este organizata petrecerea si de asteptarile invitatilor sau dorintele organizatorilor/ sarbatoritilor, se alege si dimensiunea spectacolului pirotehnic. Acesta se poate intinde pe o suprafata mai mare – ca de exemplu, in cazul artificiilor de apa – sau pe o perioada de timp mai indelungata, deoarece focul de artificii ofera posibilitatea de a se planifica pentru un anumit interval de timp. 

Locatia evenimentului 

De asemenea, este importanta si locatia in care se desfasoara evenimentul. Daca evenimentul are loc in aer liber, mai ales intr-o zona mai izolata, la distanta de cladiri sau zone pentru care un foc de artificii poate reprezenta un pericol, atunci spectacolul poate fi organizat fara nicio problema. 

In schimb, daca este vorba despre un eveniment de interior, atunci se poate alege un spectacol cu produse pirotehnice speciale pentru interior, cum ar fi produse fumigene sau vulcani cu scantei. 

Momentul de desfasurare a evenimentului 

Un spectacol pirotehnic poate fi organizat in orice moment al zilei, chiar si ziua. Acest lucru este benefic atat pentru evenimentele de zi, cat si pentru cele care se intind pe mai multe zile, pentru ca participantii sa se poata bucura de o diversitate de spectacole si momente deosebite. 

Daca in timpul noptii, artificiile traditionale sunt foarte potrivite, pentru spectacolele de zi se pot alege produse pirotehnice speciale, care produc explozii de sunet si fum colorat, fiind un spectacol inedit.

Participantii la eveniment 

Desi copiii pot fi si ei incantati de un foc de artificii clasic, zgomotul produs de acesta poate reprezenta un aspect neplacut pentru ei, care ii poate speria. Drept urmare, pot fi organizate spactacole pirotehnice cu confetii sau baloane de sapun.  

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos