728 x 90

Echipament de vanatoare protector si calduros

Echipament de vanatoare protector si calduros

Echipamentul de vanatoare indeplineste mai multe scopuri atunci cand vanatorul vaneaza. Pe de o parte, ar trebui sa protejeze in mod fiabil vanatorii in toate conditiile meteorologice si in toate anotimpurile si, pe de alta parte, ar trebui sa camufleze perfect, adica sa fie linistit si sa se integreze bine cu imprejurimile in ceea ce

Echipamentul de vanatoare indeplineste mai multe scopuri atunci cand vanatorul vaneaza. Pe de o parte, ar trebui sa protejeze in mod fiabil vanatorii in toate conditiile meteorologice si in toate anotimpurile si, pe de alta parte, ar trebui sa camufleze perfect, adica sa fie linistit si sa se integreze bine cu imprejurimile in ceea ce priveste camuflajul. 

Un caz special este vanatoarea de grup sau vanatoarea condusa. Daca esti vanator, ai nevoie de un echipament de vanatoare special, de inalta calitate, care asigura o vizibilitate mai buna si mareste siguranta.

Echipament de vanatoare – Materiale

Intrucat vanatoarea si majoritatea activitatilor de vanatoare, cum ar fi munca pe terenul de vanatoare sau dresajul cainilor de vanatoare au loc in aer liber in orice moment al anului, echipamentul de vanatoare trebuie sa fie deosebit de rezistent. In plus, proprietati precum confortul, functionalitatea, durabilitatea si respirabilitatea sunt importante pentru echipamentul de vanatoare. 

Imbracamintea functionala asigura o reglare adecvata a temperaturii, mai ales in timpul activitatii fizice. Avantajul este ca nu transpiri atat de repede. Atat materialele traditionale, cum ar fi lana, cat si materialele moderne, precum Gore-Tex, sunt folosite astazi pentru un echipament de vanatoare.

Echipamentul de baza al garderobei vanatorului include o jacheta de vanatoare functionala, pantaloni de vanatoare robusti si bocanci de vanatoare confortabili. Incaltamintea buna este esentiala, mai ales pe teren accidentat. 

In plus, topurile sau tricourile, lenjeria functionala, camasile de vanatoare si puloverele de vanatoare sunt printre cele mai importante baze. Accesorii precum sosete functionale sau articole pentru acoperirea capului, cum ar fi o palarie sau o sapca de vanatoare completeaza tinuta vanatorului.

Echipament de vanatoare – Tipuri de imbracaminte

Gecile de vanatoare si-au dovedit valoarea in anotimpurile de tranzitie si in anotimpul rece. Mai multe straturi de imbracaminte de diferite grosimi si materiale sunt purtate unul peste altul. Aerul dintre straturile individuale izoleaza de frig. 

Primul strat (stratul de baza) include toate acele articole de imbracaminte care sunt purtate direct pe piele. In primul rand, acestea sunt lenjerie si sosete, care sunt in mod ideal fabricate din materiale functionale, care regleaza umiditatea. Stratul mijlociu (stratul intermediar) – de exemplu un pulover si/sau jacheta fleece, ofera caldura ca strat izolator. Stratul exterior serveste ca protectie impotriva intemperiilor. 

Echipamentul pentru vanatoare condusa, asigura mai multa vizibilitate si siguranta, fara a fi observat. Pe langa echipamentul de vanatoare standard, exista echipament de vanatoare special. Echipamentul de vanatoare potrivit, este un factor decisiv pentru succesul vanatorii indiferent de tipul de vanatoare. 

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos