728 x 90

Ce metode naturale poți să folosești pentru eliminarea senzației de greață?

Ce metode naturale poți să folosești pentru eliminarea senzației de greață?

Utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA contribuie cu o multitudine de beneficii sistemului tău imunitar și te poate ajuta să ameliorezi senzațiile de rău cu care te confrunți. Greața este una dintre cele mai întâlnite și, în același timp, neplăcute stări. De asemenea, de cele mai multe ori este urmată de vărsături.  Greața nu reprezintă o boală,

Utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA contribuie cu o multitudine de beneficii sistemului tău imunitar și te poate ajuta să ameliorezi senzațiile de rău cu care te confrunți. Greața este una dintre cele mai întâlnite și, în același timp, neplăcute stări. De asemenea, de cele mai multe ori este urmată de vărsături. 

Greața nu reprezintă o boală, ci mai degrabă este un simptom al anumitor afecțiuni, precum toxiinfecția alimentară, răul de mișcare sau chiar consumul excesiv de alimente. Astfel, ideale pentru a înlătura senzația de greață sunt uleiurile esențiale, ele având proprietăți de calmare, revigorare și de purificare a întregului organism.

Cunoscute și apreciate pentru beneficiile lor sunt aceste uleiuri esentiale doTERRA, ele fiind produse 100% naturale,  cu grad terapeutic, rezultate exclusiv din seva plantelor. Cele mai multe uleiuri esențiale se utilizează numai diluate, iar cantitatea recomandată pe zi este de 1-2 picături, in funcție de situația de sănătate pe care o abordezi. Îți recomandăm să discuți in prealabil cu un consultant specializat doTERRA, pentru a putea primi cele mai bune recomandări pentru sănătatea ta și a familiei tale. 

Combate în mod natural senzația de greață cu Uleiuri esențiale doTERRA

Există anumite uleiuri doTERRA care te pot ajuta să combați sau chiar să previi senzațiile de greață. Printre cele mai eficiente poți regăsi: 

  • Uleiul esential de lamaie– În momentul în care prezinți o  senzație de rău, poți pune 2 sau 3 picături de ulei în difuzor.  Treptat vei resimți o ameliorare a senzației de greață. De asemenea, o altă variantă este să adaugi o picătură de ulei esențial de lămâie într-un pahar cu apă. Gustul oferit va fi unul revigorant, care te va pune imediat pe picioare!
  • Amestecul de uleiuri esențialeZenGest – Este special conceput pentru a preveni sau a combate astfel de senzații, susținând sănătatea tractului gastro-intestinal. Combinația ingredientelor atent alese au un efect imediat și de lungă durată. Practic, în acest amestec se regăsește uleiul de ghimbir, fenicul, menta, tarhon, coriandru și alte uleiuri ce contribuie la rezolvarea disconfortului stomacului și menținerea unui tract gastro-intestinal sănătos. 
  • Uleiul esențial de mentă creață – Reprezintă o altă  variantă menită să amelioreze senzația de greață. Aroma sa este răcoritoare și oferă o respirație fresh și proaspătă. 

Așadar, uleiurile esențiale susțin sistemul gastro-intestinal, dar aduc și beneficii însemnate asupra: 

  • Imunității – în combinație cu un stil de viață sănătos poți obține rezultate uimitoare;
  • Întreținerii pielii – prin prisma proprietăților lor antibacteriene, ele sunt un aliat de nădejde pentru menținerea sănătății și strălucirii naturale a pielii;
  • Sistemului nervos – sprijină funcționarea corectă a sistemului nervos, îmbunătățind considerabil funcțiile cognitive;
  • Nivelului de stres – aceste uleiuri se dovedesc extrem de utile în soluționarea problemelor legate de stres, anxietate, depresie etc.

Poți selecta multiple uleiuri esențiale din gama variată de produse furnizate de doTERRA. Achiziționează ceea ce ți se potrivește cel mai bine. Descoperă calitatea la superlativ!

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos