728 x 90

Book Travel – sejururi ieftine catre Antalya

Book Travel – sejururi ieftine catre Antalya

Gaseste cele mai ieftine zboruri catre Antalya cu Book Travel.Vei gasi orare detaliate de zbor ale companiilor aeriene si agentiilor si astfel, vei gasi cel mai ieftin bilet catre Antalya. Book Travel este un serviciu online gratuitcare ajuta mii de calatori sa gaseasca zboruri ieftine in intreaga lume in fiecare zi.  Poti compara toate preturile

Gaseste cele mai ieftine zboruri catre Antalya cu Book Travel.Vei gasi orare detaliate de zbor ale companiilor aeriene si agentiilor si astfel, vei gasi cel mai ieftin bilet catre Antalya. Book Travel este un serviciu online gratuitcare ajuta mii de calatori sa gaseasca zboruri ieftine in intreaga lume in fiecare zi. 

Poti compara toate preturile pentru toate zborurile catre Antalya, apoi poti continua sa rezervi direct pe site-ul Book Travel un sejur cu avionul, un sejur cu autocarul, circuite cu autocarul, circuite cu avionul si chiar sejururi individuale. Daca datele tale de calatorie sunt flexibile, cu Book Travel poti cauta cele mai ieftine zboruri intr-o anumita luna sau chiar intr-un an. Vei descoperi cele  mai bune preturi si oferte speciale in cateva secunde.

Antalya – locul preferat de turisti

Acest serviciu este acum mult mai accesibil. Printre locurile preferate de turisti se numara  Antalya. Acesta este un loc care te poti bucura de plajele incredibil de frumoase. Antalya este un oras pitoresc situat la poalele Muntelui Taur si la aproximativ 120 km de la aeroport. Este bine cunoscut pentru sezonul sau turistic activ  – de la sfarsitul lunii aprilie pana la mijlocul lunii noiembrie. Exista multe restaurante de coasta si divertisment pentru turisti. Din punct de vedere istoric, te poti bucura de   multe monumente istorice, de castel si de Turnul Rosu, care este considerat un simbol al orasului. 

Vei avea ocazia sa vizitezi biserica Sf. Nicolae Facatorul de Minuni si necropola antica de stanci. Apoi te vei imbarca intr-o aventura acvatica de neuitat cu o croaziera pe iaht in orasul scufundat Simena. In timpul croazierei exista timp pentru inot in apele azurii ale Mediteranei. Se ofera pranzul. De asemenea, vei avea ocazia sa cumperi suveniruri de la magazinul de icoane, fabrica de onix si crama, pe care le vei vizita in cadrul acestei excursii suplimentare.

In acest sejur vei putea vizita raul Dalyan, cunoscut sub numele de „Venetia turceasca”. Dupa o excursie cu barca pe rau, vei vizita orasul antic Kaunos si mormintele licice. Cand vizitezi celebra plaja Izteze, exista timp si pentru scaldat. Pentru pasionatii de pescuit exista posibilitatea de a prinde crabi (contra cost si pregatire). Vei vizita izvoare minerale, o pivnita de vinuri si o fabrica de onix.  Participantilor la aceasta aventura, le sunt oferite micul dejun, pranzul si cina. 

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos