728 x 90

Care sunt cele mai cautate modele de marturii de nunta?

Care sunt cele mai cautate modele de marturii de nunta?

Procesul de organizare a nuntii pana in cel mai mic detaliu poate fi o sarcina dificila si coplesitoare pentru multi miri, care isi doresc sa petreaca momente de neuitat alaturi de familie, de rude si prieteni. Din pacate, trebuie sa tina cont de o multime de detalii, care pun multa presiune pe ei. Vestea buna

Procesul de organizare a nuntii pana in cel mai mic detaliu poate fi o sarcina dificila si coplesitoare pentru multi miri, care isi doresc sa petreaca momente de neuitat alaturi de familie, de rude si prieteni. Din pacate, trebuie sa tina cont de o multime de detalii, care pun multa presiune pe ei. Vestea buna este ca exista o multime de organizatori de nunti care se ocupa de pregatirea tuturor detaliilor necesare, astfel incat sa fie pe placul ambilor miri si sa respecte toate datinile zonei in care se afla sau in care au crescut.

Exista, totusi, cateva detalii care trebuie sa fie stabilite si alese de miri, precum alegerea unor marturii nunta potrivite, care sa le aduca bucurie invitatilor in momentul in care le primesc.

3 variante de marturii de nunta

1. Placute personalizate din lemn

Cei care vor sa iasa in evidenta cu o marturie clasica, eleganta si care ofera un impact placut, isi pot indrepta atentia catre placuta personalizata din lemn, care poate avea orice mesaj. In cazul in care este vorba despre o nunta restransa, mirii au ocazia de a alege un mesaj personalizat pentru fiecare placuta in parte, astfel incat invitatii sa se simta speciali.

2. Sticluta personalizata de vin

Sticluta de vin este o idee de marturie de nunta pe care oricine o poate lua in considerare, pentru ca vinul nu se strica, ci, din contra, devine din ce in ce mai bun odata cu trecerea timpului.

3. Marturii plantabile

Iubitorii de flori vor aprecia marturiile plantabile, pentru ca, astfel, vor avea ocazia de a planta semintele aflate in interiorul lor si de a privi florile cum cresc pe zi ce trece.

Pe langa marturii, mirii trebuie sa-si indrepte atentia si catre alegerea unor lumanari cununie de la 23h.ro, care vor fi aprinse in tot decursul ceremoniei de cununie. Astfel, trebuie sa fie rezistente, sa nu picure si sa fie realizate din ceara naturala.

Prin urmare, procesul de organizare a unei nunti se dovedeste a fi, de cele mai multe ori, obositor si solicitant, dar daca toate detaliile au fost alese si aranjate cu atentie, atunci evenimentul o sa corespunda in totalitate cu dorintele mirilor.

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos