728 x 90

Butelii pe gaz – Solutia economica si moderna pentru casa ta

Butelii pe gaz – Solutia economica si moderna pentru casa ta

Gazul GPL este foarte flexibil si poti utiliza butelii pe gaz in interiorul casei tale pentru incalzire, apa calda, gatit, gratar si piscine. GPL este un combustibil mai putin nociv pentru mediul si sanatatea oamenilor.  Produsele de ardere GPL emit niveluri mai scazute de CO2 decat alti combustibili (cu exceptia gazului natural), care au un

Gazul GPL este foarte flexibil si poti utiliza butelii pe gaz in interiorul casei tale pentru incalzire, apa calda, gatit, gratar si piscine. GPL este un combustibil mai putin nociv pentru mediul si sanatatea oamenilor. 

Produsele de ardere GPL emit niveluri mai scazute de CO2 decat alti combustibili (cu exceptia gazului natural), care au un continut scazut de sulf si produc mai putine particule care pot cauza poluarea aerului. 

Fiabile, transportabile si flexibile, poti utiliza butelii pe gaz pentru o gama larga de aplicatii. Pot oferi caldura instantanee daca sunt utilizate pentru centrale termice si sunt usor de controlat, daca sunt utilizate ca o alternativa perfecta la reteaua de gaz.

Butelii pe gaz – Solutia moderna, economica

Buteliile pe gaz sunt unele dintre cele mai moderne si prietenoase forme de energie, cu avantaje unice pentru fiecare casa.  Pot imbunatati calitatea vietii si incalzesc atmosfera rapid si usor. GPL permite economii de pana la 30% fata de ulei si este ideal pentru centrale termice cu butelii pe gaz, pentru bucatarii profesionale sau casnice, pentru semineele care functioneaza cu butelii pe gaz, pentru boilere cu apa calda, si chiar pentru aer conditionat sau piscine incalzite. Buteliile pe gaz sunt solutii ideale pentru incalzirea casei, astfel incat sa te poti bucura cu confort, eficienta si flexibilitatea unei energii noi, alternative si curate pentru fiecare nevoie.

Butelii pe gaz – Forta motrice a profesionistului

In domeniul profesional, buteliile pe gaz sunt „unealta” absoluta in unele sectoare precum restaurante, fast-food, brutarii, patiserii. In aceste categorii, buteliile pe gaz sunt considerate necesare, deoarece servesc cel mai bine profesionistii din punct de vedere al performantei, calitatii si economiei. 

Hotelurile sunt un alt domeniu in care sunt utilizate pe scara larga butelii pe gaz. Desigur, in toate cazurile profesionale, calitatea si completitudinea sigurantei sistemului cu butelii pe gaz joaca un rol cheie, cu respectarea specificatiilor tehnice stabilite, garantate doar de specialisti. In plus, tehnologia moderna ofera multiple solutii pentru profesionisti, cum ar fi butelii pe gaz cu capacitatea de 60 de litri, 80 sau 150 de litri, precum si kituri cu 2 butelii, 3 butelii, 4 butelii pentru 2, 3 sau 4 posturi.

Faci dus cu apa calda, faci cafea si incalzesti casa. Dar la un moment dat se intampla inevitabilul: buteliile pe gaz sunt goale si trebuie schimbate cu alte butelii pe gaz pline.  De aceea, poti instala un sistem cu mai multe posturi, precum 2, 3 sau 4. 

Aceasta este cea mai buna decizie pe ai putea sa o iei. Este de asemenea, o solutie convenabila pentru a nu mai fi nevoit sa schimbi des buteliile pe gaz. Cu butelii pe gaz, poti avea caldura pe toata perioada rece si poti avea apa calda tot timpul anului. 

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos