728 x 90

Descoperă noile limuzine electrice din gama Mercedes EQ

Descoperă noile limuzine electrice din gama Mercedes EQ

Limuzinele electrice produse de Mercedes se remarcă prin dotări deosebite legate de confort și siguranță. Autonomia și modul ecologic de rulare sunt puse în evidență de elementele originale și dotările pentru un condus sigur și confortabil. La bordul noilor modele Mercedes electrice, simți cu adevărat puterea performanței tehnice și eleganța unei mașini create special pentru

Limuzinele electrice produse de Mercedes se remarcă prin dotări deosebite legate de confort și siguranță. Autonomia și modul ecologic de rulare sunt puse în evidență de elementele originale și dotările pentru un condus sigur și confortabil. La bordul noilor modele Mercedes electrice, simți cu adevărat puterea performanței tehnice și eleganța unei mașini create special pentru confort.  

Gama de automobile electrice proiectate de Mercedes-Benz cuprinde diferite modele, din care cele mai căutate sunt EQE și EQS. Poți afla informații legate de aceste modele EQ direct de la partenerul autorizat Mercedes Benz în România – Auto Schunn, care are reprezentanțe în mai multe orașe : Arad, Deva, Sibiu, Suceava sau Timișoara.

Setări de confort pentru noul EQE de la Mercedes

La bordul noului EQE te așteaptă cele mai moderne sisteme destinate unui confort de excepție. Filtrul de particule HEPA ( high efficiency particle air) este conceput pentru a purifica eficient aerul din habitaclu, eliminând particule fine de praf sau polen, grație puterii de filtrare de până la 99.65 %. Nu mai există mirosuri neplăcute în interior și poți sofa mai relaxat. 

Scaunele multicontur ale noului EQE au suport lombar, cu setări pentru masaj: opt camere de aer și patru elemente cu vibrații. Programele pentru masaj te vor relaxa în momentele de odihnă ale deplasărilor de lungă durată. Sistemul de odorizare și parfumare a interiorului îți stimulează simțurile, iar calitatea aerului din habitaclu este îmbunătățită. 

Un alt detaliu interesant : direcția punții din față, disponibilă ca dotare opțională, oferă o tracțiune mai performantă și sporește dinamica de rulare. Manevrele sunt mai ușor de efectuat grație direcției spate cu viraje de până la 10 grade. 

Parcarea la distanță – Remote Parking- este un element de noutate la bordul noului EQE, care face un pas înainte spre conducerea autonomă. Autonomia electrică de până la 660 km este complimentată de timpul de încărcare redus, de doare 32 de minute în intervalul 10 -80%, la curent continuu de minim 300 A și tensiune de alimentare de 400 V. 

Modelul EQS, siguranță sporită și confort exclusivist

Cele mai noi modele EQS beneficiază de dotări suplimentare destinate unui confort deosebit. Suspensia pneumatică AIRMATIC este proiectată pentru a oferi relaxare și stabilitate la volan, chiar în condițiile drumurilor dificile și accidentate. Sistemul se reglează în funcție de încărcare iar nivelul vehiculului variază o dată cu viteza. 

Direcția punte spate are un unghi de bracare de 4.5% pentru mai multă stabilitate și siguranță pe șosele, la viteze mari. La viteze reduse sub 60 km/h se reduce ampatamentul și noul EQS se poate conduce într-un stil mai sportiv. Manevrarea este facilă ca urmare a razei de virare mai reduse, ceea ce face posibile chiar intrări și ieșiri din spații foarte înguste. 

Pachetul Plus de asistență la rulare ajută suplimentar șoferul pentru a conduce în mai multă siguranță. Senzorii și sistemele de asistență sunt create pentru a preveni eventuale coliziuni sau accidente, iar avertizările economisesc timp prețios.

Sistemul de tracțiune integrală 4MATIC, prezent la modelul EQS, este conceput pentru o propulsie impresionantă și un stil puternic de rulare. Puterea este însoțită de o tracțiune în regim silențios, iar motoarele electrice de pe punțile din față și spate transformă eficient energia electrică în energie mecanică. 

Acum te poți bucura de tehnologia digitală a farurilor cu care e prevăzut EQS. Tehnologia inovatoare a iluminatului, de înaltă rezoluție este combinată cu putere farurilor multibeam LED, pentru o eficiență sporită.

1 comment
MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos