728 x 90

Top 7 țări căutate pentru turismul sexual

Top 7 țări căutate pentru turismul sexual

O parte însemnată de persoane din lumea întreagă, pasionate de călătorii, obișnuiesc să își programeze vacanțele ținând cont de locurile unde pot explora experiențe sexuale deosebite, nu neapărat cu proprii parteneri. Nu uita că și România este adesea prezentată de turiști din lumea întreagă drept țara cu cele mai frumoase fete, mulți fiind atrași de

O parte însemnată de persoane din lumea întreagă, pasionate de călătorii, obișnuiesc să își programeze vacanțele ținând cont de locurile unde pot explora experiențe sexuale deosebite, nu neapărat cu proprii parteneri. Nu uita că și România este adesea prezentată de turiști din lumea întreagă drept țara cu cele mai frumoase fete, mulți fiind atrași de escorte Bucuresti, și de cele mai tari cluburi.

La nivel global, industria turismului sexual valorează miliarde de euro, cu milioane de lucrători sexuali răspândiți în întreaga lume, care activează atât legal, cât și ilegal.

Iată un top realizat de tourismnewslive.com, în 2021, cu primele 7 destinații din lume, cele mai apreciate din punct de vedere al turismului sexual!

1.Germania

Este o țară foarte bine organizată când vine vorba de turism sexual. Prostituția și chiar prostituția stradală este legală aici și este larg răspândită și bine organizată. Germania are o istorie lungă în ceea ce privește prostituția organizată, care începe de prin anul 1200 d.Hr. Multe persoane aleg de bunăvoie se lucreze în domeniul comerțului cu carne vie și poți găsi aici reclame și oferte de muncă prin intermediul companiilor de resurse umane.

2. Olanda

Considerată paradisul pasionaților de sex, Olanda este una dintre cele mai populare destinații din lume când vine vorba de turism sexual. Aici prostituția este legală și, în același timp, reglementată. Amsterdam, De Wallen, este cel mai mare și mai faimos cartier roșu din oraș, cunoscut pentru cabinele de făcut sex, o destinație populară pentru turismul sexual internațional.

3. Columbia

Mulți consideră femeile din Columbia drept cele mai frumoase din lume și această concepție a dus la înflorirea turismului sexual în țară. Comerțul sexual este legal în Columbia, cu toate acestea, guvernul depune eforturi pentru a reduce zonele gri și aspectele ilegale ale acestuia.

4. Thailanda

Este cea mai căutată destinație din Asia și, de asemenea, accesibilă din punct de vedere financiar. Atrage un număr mare de turiști internaționali care vin să se bucure de partea sexuală a acestei țări. Prostituția este legală aici și se apreciază ca aproximativ 3 milioane de lucrători sexuali să fie angajați în industria sexului în Thailanda.

5. Republica Dominicană

Să nu fi surprins că vezi bordelurile legale, saloanele de căsătorie și prostituatele care se plimbă la vedere în Republica Dominicană, în principal în zonele centrale ale orașului Santo Domingo și Puerto Plata. Când vine vorba de exportul de lucrători sexuali, țara ocupă locul patru în lume.

6. Spania

Dincolo de petrecerile vibrante din cluburile din Madrid, Ibiza și Barcelona, ​​aceste orașe au devenit, de asemenea, destinații populare de turism sexual. Orașele dețin cartiere roșii apreciate de turiști.

7. Malaezia

Deși prostituția este ilegală în Malaezia, ea este disponibilă din abundență și practicată pe scară largă. În orașe precum Penang, Kuala Lumpur și Ipoh, cererea este deosebit de mare. Majoritatea lucrătorilor sexuali sunt traficați din țări vecine precum China și Thailanda.

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos