728 x 90

Cum sa mangai clitorisul pentru a ajunge la orgasm?

Cum sa mangai clitorisul pentru a ajunge la orgasm?

Multe femei le este greu sa ajunga la orgasm in timpul sexului. Chiar si atunci cand dorinta sexuala este la apogeu, acel punct culminant al placerii feminine poate fi greu de simtit. Dar, in timp ce actul sexual nu este intotdeauna capabil sa faca o femeie sa vina, masturbarea poate fi o practica benefica pentru

Multe femei le este greu sa ajunga la orgasm in timpul sexului. Chiar si atunci cand dorinta sexuala este la apogeu, acel punct culminant al placerii feminine poate fi greu de simtit. Dar, in timp ce actul sexual nu este intotdeauna capabil sa faca o femeie sa vina, masturbarea poate fi o practica benefica pentru unii. Si pe buna dreptate, stimularea clitorisului le poate aduce aceasta placere intensa pe care o asteapta in timpul actului sexual. Descopera 5 moduri de a mangaia clitorisul pentru a afla cum sa ai un orgasm intens.

Ca si penisul, clitorisul este format din corpuri spongiosi si corpuri cavernosi. Situat intre pubis si orificiul vulvar, acest organ erectil este adesea considerat o sursa de placere capabila sa ofere placere femeilor. Si pe buna dreptate, printre zonele erogene identificate la femei,  clitorisul este considerat un organ special dedicat  placerii feminine. Inzestrat cu multe terminatii nervoase, acest organ care functioneaza doar pentru placere poate permite femeilor sa aiba un orgasm de neuitat. 

5 moduri de a mangaia clitorisul pentru a avea un orgasm intens

  • Presiune usoara

Masturbarea iti permite sa iti cunosti mai bine corpul. Pentru a-ti asigura propria placere si a urca pe pereti, plimba-ti palma peste clitoris, apoi aplica o presiune usoara. Poti varia intensitatea presiunilor in functie de sentimentele tale. Unora le place sa simta o presiune usoara, in timp ce alte femei prefera o presiune mai puternica asupra clitorisului.

  • In sensul acelor de ceasornic

Cu masturbarea, femeile isi fac placere.

Aceasta a doua tehnica este apreciata de multe femei ca avand un orgasm solitar. Cu degetul, fa-i cercuri mici in jurul clitorisului in sensul acelor de ceasornic. Mergi din ce in ce mai repede pentru a accentua placerea resimtita.

  • Cu lubrifiant

Ofera-ti un moment sa te bucuri de propria ta placere.

Poti pune lubrifiant pe degete inainte de a le mangaia pentru a imbunatati excitarea. Intr-adevar, lubrifiantul face ca orgasmul clitoridian sa fie mai puternic ca niciodata. Fa-i miscari circulare in jurul organului tau erectil sau mergi in sus si in jos, in functie de preferinte.

  • Variind placerile

Noi experiente pentru mai multe senzatii .

Daca iti plac experientele neobisnuite, profita de aceasta placere solitara pentru a-ti pune in practica cele mai salbatice fantezii. Leaga-te la ochi, alege un loc care te entuziasmeaza in mod deosebit, varieaza pozitiile, schimba viteza sau exercita mai multa presiune. Lasa-ti imaginatia sa curga liber in acest moment rafinat si special.

  • Cu jucarii sexuale

Jucariile sexuale iti pot garanta un orgasm puternic. 

Unele jucarii sexuale sunt concepute pentru a stimula clitorisul si pentru a oferi o placere inimitabila. Vibrator, ou vibrator sau bile de gheisha… Alege jucaria sexuala care se potriveste dorintelor tale de a ridica temperatura si a avea acces la o placere extrema.

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos