728 x 90

Paravan dus pentru protectia baii

Paravan dus pentru protectia baii

Sticla este considerata un material excelent pentru proiectarea bailor in orice stil. Paravanele de dus din sticla durabila si sigura, sunt o solutie spectaculoasa, originala impotriva stropilor de apa. Datorita acestui element, poti adauga rafinament, eleganta la interior, extinzand vizual spatiul. In acelasi timp, nu trebuie sa uitam de calitatile pur practice ale unui paravan

Sticla este considerata un material excelent pentru proiectarea bailor in orice stil. Paravanele de dus din sticla durabila si sigura, sunt o solutie spectaculoasa, originala impotriva stropilor de apa. Datorita acestui element, poti adauga rafinament, eleganta la interior, extinzand vizual spatiul. In acelasi timp, nu trebuie sa uitam de calitatile pur practice ale unui paravan dus, deoarece pe intreaga perioada de utilizare, nu isi pierde prezentabilitatea exterioara si nu creeaza probleme speciale in ingrijire.  

Paravan dus – Tipuri de sticla

Paravanele de dus difera in functie de tipul de sticla folosit – poate fi sticla clara transparenta sau optiuni mai interesante:

Nuantat – bronz (maro) sau grafit (gri) – sticla colorata.

Matelux – sticla incolora sau colorata cu o suprafata mata pe o parte. Matisarea se aplica chimic – prin gravare. O astfel de sticla permite crearea intimitatii in dus si acest lucru este foarte important pentru o baie combinata.

Cu un model sablat – aplicand un model cu o sabla de nisip, paravanul de dus se dovedeste a fi mat, iar fundalul sticlei ramane transparent si invers.

Clarificat – diferenta sa fata de sticla obisnuita este exprimata clar la sfarsit. Cu sticla normala vei vedea o nuanta verzuie, in timp ce cu sticla clarificata aceasta nuanta este alba/gri. Sticla clarificata este, fara indoiala, mai usoara si mai transparenta decat de obicei, dar nu este 100% lipsita de pigment de culoare. O usoara nuanta la sfarsit poate fi inca vizibila.

Cand se foloseste dusul, baia nu trebuie sa se ude. Acest lucru poate fi realizat in diferite moduri. Decizia corecta depinde de conditiile structurale si de preferintele personale. Este clar ca si capacitatile baii joaca un rol important. Clasicul este paravanul de dus, care se foloseste atunci cand exista o cada cu accesorii de dus incorporate. Apoi se monteaza un perete despartitor astfel incat sa fie paralel cu marginea cazii. 

Paravanele de dus pot fi instalate si daca ai un dus sau o cabina de dus la nivelul podelei. Sticla obisnuita este un material destul de fragil, nu este potrivita si pur si simplu este periculos sa o folosesti ca bariera de dus. Paravanele de dus sunt realizate din sticla speciala calita. Ca urmare a tehnologiei specifice de prelucrare, sticla (de obicei 8-12 mm grosime) capata o rezistenta deosebita similara rezistentei lemnului sau metalului. 

O alta proprietate foarte importanta pe care paravanul de dus din sticla il capata in urma intaririi, este rezistenta la temperaturi extreme. Ventilatoarele pentru imbunatatirea tratamentelor cu apa, pot face in siguranta un dus de contrast, deoarece paravanele de dus din sticla calita pot rezista atat scaderilor de temperatura, cat si cresterilor, de la -70 de grade C la + 250  de grade C.

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos