728 x 90

Cum se aleg corect manerele pentru usi?

Cum se aleg corect manerele pentru usi?

Un maner pentru clanta de usa este mecanismul utilizat pentru a deschide usile, sertarele etc. Exista mai multe modele, tipuri si forme de manere. Unele se rotesc, adica este necesar sa fie rotite pentru a le putea activa. Altele sunt fixe si nu este deloc necesar sa fie rotite. In cele din urma, exista cele

Un maner pentru clanta de usa este mecanismul utilizat pentru a deschide usile, sertarele etc. Exista mai multe modele, tipuri si forme de manere. Unele se rotesc, adica este necesar sa fie rotite pentru a le putea activa. Altele sunt fixe si nu este deloc necesar sa fie rotite. In cele din urma, exista cele care trebuie sa fie ridicate in sus pentru a se deschide. Materialele obisnuite pentru fabricarea manerelor sunt alama, bronzul, aluminiul, zamakul, fierul si alte aliaje metalice de baza. Un maner usa trebuie sa raspunda cel mai bine nevoilor utilizatorilor care folosesc usa, indiferent de locul in care sunt montate manerele.

Tipuri si caracteristici ale manerelor usilor

Ornamentul oricarei usi este un maner. Exista diferite tipuri de manere ale usilor si datorita informatiilor aratate mai jos se va sti cum sa se aleaga manerul usii care se potriveste cel mai bine usii. Daca se doresc mai multe informatii despre manerele usilor, este indicat ca persoana care vrea sa cumpere astfel de produse sa se documenteze cu privire la toate avantajele fiecarui tip de maner.

Manerele usilor fixe sunt cele mai simple manere

Ele sunt, probabil, tipul de manere cele mai utilizate in casele din intreaga lume. Ele se caracterizeaza prin faptul ca au un maner fix pe un plan de dimensiuni regulate care serveste ca punct de unire cu usa.

Se recomanda utilizarea acestuia la usile interioare in care este necesar un maner mai mult functional decat aspectuos. In mod logic, pretul acestor manere este mai mic decat alte tipuri existente pe piata, ele sunt fabricate in mai multe materiale care au, de asemenea, o nota decorativa.

Manere mobile in forme geometrice

Astfel de manere ies in evidenta pentru designul lor geometric care pastreaza armonia cu orice usa, in special cu cele din lemn. Este unul dintre cele mai usoare manere dintre toate tipurile de manere ale usilor care exista astazi- este important ca designul sa nu fie confundat cu rezistenta pe care o ofera pentru a deschide si inchide usile, deoarece dimensiunea pe care o are permite o aderenta adecvata care ii faciliteaza foarte mult functia.

Acest tip de manere de usi este de obicei realizat din alama, aluminiu sau otel, in functie de calitatea necesara, culoarea metalica caracteristica a manerelor este ideala pentru usile din lemn.

Manere rotative cu design interesant

Manerele rotative sunt foarte interesante si sunt cele care ajuta la inchiderea eficienta a usilor si chiar la blocarea acestora atunci cand este necesar. Un astfel de maner este cea mai buna alegere pentru cei care vor sa combine un design interesant cu un maner de buna calitate. De obicei aceste manere au o calitate perfecta si dau un aer retro oricarei locuinte. In plus aceste manere sunt cele care se vor integra foarte bine in orice interior inclusiv in cele minimaliste. Recomandarea este sa fie alese atunci cand se si potrivesc usilor la care sunt montate si sa fie selectate cele mai potrivite culori pentru intreaga locuinta.

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos