728 x 90

Cel mai smart cuptor profesional pe care poți să îl comanzi și tu acum!

Cel mai smart cuptor profesional pe care poți să îl comanzi și tu acum!

Modelele de cuptoare Explora au un design unic, modern. Ele au fost concepute nu numai pentru a satisface simțurile vizuale, ci mai ales pentru a oferi o experiență culinară profesională unică. Poți deja să dai uitării echipamentele de gătit profesionale standard: fiecare cuptor gastronomic Explora este un dispozitiv profesional cu adevărat inteligent, care poate fi

Modelele de cuptoare Explora au un design unic, modern. Ele au fost concepute nu numai pentru a satisface simțurile vizuale, ci mai ales pentru a oferi o experiență culinară profesională unică.

Poți deja să dai uitării echipamentele de gătit profesionale standard: fiecare cuptor gastronomic Explora este un dispozitiv profesional cu adevărat inteligent, care poate fi controlat și programat, folosind inclusiv un smartphone, tabletă sau computer. Cu ajutorul lui se pot realiza atât activitățile profesionale zilnice, cât și activitățile non-standard online.

Funcțiile specifice unui cuptor Explora:

  • coacere;
  • prăjire;
  • grătar;
  • gătire la abur;
  • fierbere;
  • dezghețare etc.

Probabil că știi și tu, există pe piață de profil mai multe categorii de cuptoare combi profesionale, extrem de diferite în raport de producător, funcționalități, dimensiuni, aspect, grad de ergonomie, preț. 

Antreprenorii din HoReCa care au nevoie de un cuptor combi nou și inteligent pentru activitățile gastronomice pe care le desfășoară, pot alege fără ezitare unul modelele Explora.

Totuși, atunci când alegi un astfel de cuptor performant este obligatoriu să te orientezi în decizia pe care o vei lua nu doar după buget, ci și mărimea potrivită pentru a putea să fie ușor poziționat pentru a nu împiedica activitatea în bucătăria profesională. Și, extrem de important, nu uita nici de productivitatea pe care o dorești de la el.

Ca și în cazul în care optezi pentru orice alt tip de echipament HoReCa, inclusiv în momentul în care vrei să investești într-un model de cuptor Explora, mai întâi de toate trebuie să te uiți cu atenție la ceea ce poate face un astfel de cuptor, să cunoști din start exact ce anume și cum va găti personalul folosindu-se de el.

Avantaje pe care le ai dacă îți vei dota bucătăria profesională cu un cuptor Explora

Un beneficiu foarte evident în condițiile de acum când facturile la utilități devin tot mai împovărătoare este faptul ca îți poți monitoriza foarte fidel consumul. Și nu este vorba doar de energia electrică. Absolut toate resursele necesare pentru funcționarea optimă a acestui echipament profesional de gătit pot să fie strict controlate. Inclusiv apa și, desigur, timpul de gătire al diferitelor preparate gastronomice (defalcat, pe fiecare operațiune în parte).

În materie de ușurința în utilizare, un rol important îl are și iluminarea  compartimentului de gătire ce este de tip led.

Mai mult decât atât, datorită funcției de pauză de care dispune acest tip de cuptor, poate fi programat chiar și un plan de lucru zilnic.

Vizibilitatea asupra preparatelor ce se gătesc într-un cuptor Explora este asigurată și de sticla specială a ușii. Se poate vedea înăuntru fără a deschide această ușă, fapt ce permite să se reducă și pierderile de căldură. Mai mult decât atât, nu există pierderi de căldură datorită introducerii apei calde pre-pulverizate în compartimentul de gătire. Pe cale de consecință și resursele necesare pentru o gătire corectă și rapidă sunt mai mici.

Dacă este să ne referim la gătirea propriu-zisă, datorită fazelor prestabilite, cel ce folosește cuptorul profesional amintit (în speță bucătarul) poate să își facă după propria inspirație setările, iar apoi echipamentul gastronomic se va ocupa de tot. 

Un alt avantaj pe care cuptorul Explora îl prezintă și de care utilizatorii deja sunt foarte mândri se referă la posibilitatea de a se monitoriza toate componentele sale în orice moment. Ele se pot supraveghea, uimitor poate pentru unii, chiar și online. În acest mod se pot planifica și programe de întreținere preventivă, să nu mai vorbim de faptul că se pot primi notificări imediate cu privire la o problemă apărută în funcționarea acestui echipament HoReCa.

Vrei mai multe informații despre cuptoarele Explora? Intră pe tcromania.com chiar acum!

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos