728 x 90

Idei de cadouri originale pentru vanatori

Idei de cadouri originale pentru vanatori

Vanatoarea a fost intotdeauna un hobby pentru oamenii cu un caracter puternic, care iubesc aventura si emotiile puternice in aer liber. Gasirea cadoului perfect de vanatoare pentru astfel de persoane poate fi o adevarata provocare.  Chiar daca un vanator prefera sa-si cumpere singur arsenalul de vanatoare, cu siguranta un cadou original il va bucura si

Vanatoarea a fost intotdeauna un hobby pentru oamenii cu un caracter puternic, care iubesc aventura si emotiile puternice in aer liber. Gasirea cadoului perfect de vanatoare pentru astfel de persoane poate fi o adevarata provocare. 

Chiar daca un vanator prefera sa-si cumpere singur arsenalul de vanatoare, cu siguranta un cadou original il va bucura si ii va fi foarte util. Iata cateva exemple de cadouri pentru o persoana care iubeste vanatoarea:

Caine de vanatoare – un cadou neasteptat chiar si pentru un vanator experimentat 

Vanatorului ii plac compania buna si plimbarile lungi de vanatoare in padure. Un astfel de om este special pentru cei apropiati si de aceea cadoul oferit trebuie sa fie la fel de special si original.

In timpul vanatorii, cainele, cel mai bun prieten al omului trebuie sa fie prezent. Este un insotitor fidel care ajuta la vanatoare, iar in unele cazuri chiar il protejeaza pe vanator. Daca vanatorul nu are un caine, dar si-a dorit mereu unul, aceasta este sansa de a i se oferi un cadou original. 

Echipament (costum, ghete sau bocanci de vanatoare) 

Cu siguranta, vanatorii nu doresc sa fie observati usor de tintele pe care le vaneaza, asa ca au nevoie de costume, geci de vanatoare care sa ii ajute sa se camufleze si care sa le tina de cald in zilele friguroase.

Caricatura vanatorului

Persoanele care doresc sa fie unice oferind un cadou original pot oferi o caricatura vanatorului. 

Busola – suvenir de vanatoare 

In padure este foarte usor ca cineva sa se piarda. Uneori chiar si cei mai buni vanatori isi pierd orientarea, asa ca este foarte potrivit ca o busola sa fie oferita cadou. Deoarece vanatorii sunt cautatori de senzatii tari, sunt foarte des expusi la vreme rea si, ca urmare, vizibilitatea poate fi limitata. 

Caciula ruseasca Ushanka

O idee grozava de cadou pentru acei vanatori carora nu le pasa de sezonul de afara si vremea este intotdeauna perfecta pentru vanatoare

Camera de vanatoare

Aceasta ofera imagini de calitate  si inregistrari video Full HD 1080p cu soundtrack. Principalul sau avantaj este perioada de reactie la miscare foarte scurta (0,5s) si un camp vizual de 90°. Capteaza orice perturbare in zona observata, fiind potrivita si in conditii meteorologice extreme.

Statie emisie receptie

In salbaticie, comunicarea este importanta, iar un astfel de dispozitiv va fi necesar vanatorilor, mai ales atunci cand sunt organizati in grupuri sau in echipe. Cu ajutorul lui, vor afla pozitia celorlalti colegi sau a vanatului.

Cutit de vanatoare

Un accesoriu care nu poate lipsi din rucsacul vanatorului adevarat. Poate fi folosit in diferite imprejurari, chiar si la prepararea vanatului.

Kit de curatare a pustii 

Este indispensabil pentru o arma precisa, intotdeauna curata si gata de utilizare.

Rucsac

In padure, vremea se schimba rapid si imprevizibil, asa ca vanatorii trebuie sa fie pregatiti pentru diferite conditii meteorologice. Din acest motiv, un cadou potrivit ar fi un rucsac in care pot pune tot ce au nevoie, precum un felinar sau o pelerina de ploaie.

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos