728 x 90

Costuri pentru infiintarea unei firme online

Costuri pentru infiintarea unei firme online

Este dificil să conduci o companie, fie că este vorba de o firmă mică, de familie, sau de una cu zeci sau sute de angajați. În funcție de ce fel de firmă a ales PFA SRL etc., prețurile de infiintare firma variază între 200 și 500 de lei. La aceste costuri se pot adauga servicii

Este dificil să conduci o companie, fie că este vorba de o firmă mică, de familie, sau de una cu zeci sau sute de angajați.

În funcție de ce fel de firmă a ales PFA SRL etc., prețurile de infiintare firma variază între 200 și 500 de lei. La aceste costuri se pot adauga servicii de contabilitate primara in functie de nevoi.

Primul pas în conducerea unei firme de succes este simplu: înființarea unei afaceri. Chiar dacă ideea de a crea o companie bazată pe internet a devenit tot mai populară în ultima vreme, înființarea unei companii nu este simplă. Această procedură necesită cunoștințe temeinice, numeroase documente și, ocazional, nervi de oțel.

Există o varietate de tipuri de firma din care puteți alege în funcție de tipul de afacere pe care doriți să o începeți și de modul în care va fi gestionată. Puteți înființa o PFA (persoană fizică autorizată), o II (întreprindere individuală), o IF (întreprindere familială), o SRL (societate cu răspundere limitată), o SRL-D (societate cu răspundere limitată debutant) sau o SA (societate pe acțiuni), precum și ONG-uri, asociații și fundații.

Cele mai populare structuri de afaceri sunt PFA-urile și SRL-urile, care oferă cea mai mare varietate de opțiuni.

De ce infiintare firma?

Primul lucru care trebuie remarcat este că această tehnică de obținere a independenței financiare și de stabilire a unei cariere libere de orice restricții este una dintre cele mai populare modalități de a face acest lucru. În plus, lansarea unei afaceri vă permite să contribuiți cu valoare la societate prin plata impozitelor și prin angajarea de persoane.

Cum aleg infiintare firma online?

Aveți două opțiuni pentru a vă atinge obiectivul: să creați un SRL, un PFA sau o altă entitate juridică.

Puteți contacta o firmă de consultanță care vă va ajuta cu actele de stat cu ar fi https://your-consult.com/svc/infiintare-firma/infiintare-firma și cu colectarea documentelor. Aceasta este o alegere simplă, în care vă puteți baza pe cineva care să vă îndrume și să se ocupe de depunerea și colectarea actelor de la ONRC. Cu alte cuvinte, puteți utiliza o procedură de constituire a unei SRL online care presupune doar completarea unui formular și trimiterea de copii ale actelor solicitate de consultanți.

Sau vă ocupați singur de pregătirea pas cu pas, cu ajutorul pachetului actual de lansare a companiei. Este o opțiune mai puțin costisitoare din punct de vedere financiar, dar este, de asemenea, mai dificilă și mai consumatoare de timp.

Serviciu complet pentru clienți

Nu va trebui să vă deplasați nicăieri; documentele vă vor fi trimise prin e-mail. Actele sunt create imediat ce sunt trimise. De îndată ce trimiteți documentele, totul vă este prezentat în mod clar.

Infiintare firma în România în doar câteva zile, indiferent de locul în care locuiți sau de sectorul în care activați. În doar câteva zile, veți avea actele firmei dumneavoastră. Nu este nevoie să călătoriți. În esență, tot ceea ce este necesar este un singur telefon pentru a vă înființa firma.

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos