728 x 90

Seva Edu pentru viitorul copiilor tai

Seva Edu pentru viitorul copiilor tai

Democratia si participarea sunt piloni fundamentali ai continutului educatiei timpurii in gradinita Seva Edu. Facilitatile sunt reprezentate de o comunitate sociala si prietenoasa cu copiii. Ca un rezumat, acestea sunt motivele pentru care ar trebui sa alegi scoala/gradinita Seva Edu.  Aceasta gradinita reprezinta o comunitate sociala si prietenoasa cu copiii, deoarece, ofera un raspuns la

Democratia si participarea sunt piloni fundamentali ai continutului educatiei timpurii in gradinita Seva Edu. Facilitatile sunt reprezentate de o comunitate sociala si prietenoasa cu copiii. Ca un rezumat, acestea sunt motivele pentru care ar trebui sa alegi scoala/gradinita Seva Edu

Aceasta gradinita reprezinta o comunitate sociala si prietenoasa cu copiii, deoarece, ofera un raspuns la procesele sociale si astfel la conditiile de viata ale parintilor si copiilor lor. Fiecare copil va fi tratat in mod independent si va primi educatie, ingrijire si libertate. Punctul de plecare al ofertelor organizatorice si educationale sunt nevoile copiilor si ale parintilor.

De asemenea, scoala/gradinita Seva Edu ofera copiilor oportunitati de a experimenta. Aici copiii se pot juca singuri sau cu alti copii si adulti, pot experimenta cu toate simturile, isi pot misca si isi testeaza corpul, se pot certa, se pot impaca, pot planifica „lucruri mari” impreuna, se pot simti ca fiind importanti, isi pot asuma responsabilitatea si multe altele. In gradinita, copiii dobandesc abilitati si cunostinte sociale si practice si sunt prima etapa a sistemului de invatamant finlandez. 

Copiii sunt curiosi, vor sa invete si sa realizeze ceva. Vor sa stie si sa inteleaga multe, sa actioneze activ si sa exercite influenta. Copiii sunt sustinuti sa deschida lumea prin actiune si intelegere.

Sava Edu promoveaza stiluri de viata orientate spre sanatate

Promovarea sanatatii vizeaza in egala masura sanatatea fizica, emotionala si psihica a copiilor. Gradinita Seva Edu pune bazele atitudinilor si comportamentului ecologic prezent si viitor. De asemenea, se ofera copiilor experiente pozitive in si cu natura. Gradinitele in aer liber pun aici un accent special. 

Se face o contributie la coexistenta pasnica in comunitate. In centrul de zi Seva Edu, copiii cu diferite situatii sociale si economice sunt tratati la aceeasi egalitate. Fete si baieti, copii cu handicap si fara handicap, se joaca si invata impreuna. Isi fac prieteni si invata ca diferentele pot fi eliminate.

Gradinita Seva Edu este un loc de intalnire pentru copiii si profesori adulti. Aici copiii intra in conversatie si actioneaza impreuna. Numai astfel, poate aparea uniunea sociala si se poate crea ceva impreuna mult mai distractiv. 

Seva Edu creaza retele pentru interesele copiilor si ale parintilor. Scoala colaboreaza cu specialisti, institutii, initiative si servicii sociale. Niciodata, in viata copiilor, prevenirea nu este atat de promitatoare ca atunci cand frecventeaza o astfel de gradinita. 

In gradinita cu specific finlandez, copiii experimenteaza unitatea sociala fara excludere sau devalorizare. Intr-o atmosfera de acceptare, incurajare si bucurie de a trai, copiii isi dezvolta increderea in sine si isi experimenteaza propria valoare. 

In acest fel, gradinita contribuie la prevenirea violentei si a dependentei, si promoveaza un mod de viata ecologic si orientat spre sanatate. Copiii care vin la gradinita Seva Edu  sunt pregatiti in dezvoltarea personala generala.

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos