728 x 90

Ce beneficii aduce contactul sexual asupra stresului si anxietatii

Ce beneficii aduce contactul sexual asupra stresului si anxietatii

Pentru ca cererea pentru dame de companie Bucuresti a crescut considerabil, mai ales acum in timpul pandemiei, am decis sa analizam modul in care sexul te ajuta sa te simti mai bine si sa te eliberezi de stres. Orgasm si sanatate Orgasmul in sine are multe beneficii pentru sanatatea si ameliorarea stresului. Va poate relaxa

Pentru ca cererea pentru dame de companie Bucuresti a crescut considerabil, mai ales acum in timpul pandemiei, am decis sa analizam modul in care sexul te ajuta sa te simti mai bine si sa te eliberezi de stres.

Orgasm si sanatate

Orgasmul in sine are multe beneficii pentru sanatatea si ameliorarea stresului. Va poate relaxa corpul si elibera multi hormoni care va sprijina sanatatea si bunastarea generala. Acest tip de relaxare poate fi, de asemenea, excelent din punct de vedere emotional.

In afara de aceste descoperiri stiintifice, sexul are cateva componente evidente de gestionare a stresului. Pe langa faptul ca va indepartati eficient mintea de grijile de zi cu zi pentru o perioada decenta de timp, sexul ofera unele dintre aceste alte beneficii de gestionare a stresului:

Respiratie adanca

Acest tip de respiratie profunda si relaxata elibereaza tensiunea si reduce stresul pe care il simtiti. Este adevarat ca poti pur si simplu sa faci exercitii de respiratie pe cont propriu si sa obtii beneficii de gestionare a stresului, dar combinarea beneficiilor exercitiilor de respiratie cu placerea si intimitatea sexului cu un partener iubitor poate fi atat de placuta, de ce nu le faci pe amandoua?

Simt tactil

Studiile arata ca masajul poate fi un mare calmant al stresului.  De fapt, avem nevoie de atingere pentru sanatatea noastra emotionala; studiile arata, de asemenea, ca bebelusii care nu sunt atinsi suficient pot sa nu reuseasca sa se dezvolte bine, iar atingerea continua sa fie importanta pana la maturitate. 

Acest tip de relaxare prin atingere, pe care il puteti experimenta cu un partener bun poate fi, de asemenea, un mare calmant al stresului.

Suport social

Oamenii care au o priza sociala de sustinere tind sa gestioneze mai bine stresul, sa traiasca mai mult si sa se bucure de o sanatate generala crescuta. Tipul de intimitate emotionala pe care o poate incuraja sexul este bun pentru psihic.

Endorfine

Activitatea sexuala elibereaza endorfine si alti hormoni care fac organismul sa se simta bine. S-ar putea sa fiti surprinsi de cat de multe lucruri pozitive pot face aceste endorfine. Aceste substante chimice va pot relaxa corpul si mintea, lasandu-va sa va simtiti mai bine ore in sir.

Antrenament fizic

In functie de nivelul  de entuziasm, puteti arde o multime de calorii in timpul sexului si puteti obtine si beneficiile de gestionare a stresului datorate exercitiilor fizice. Din pacate, multi oameni constata ca, atunci cand sunt supusi stresului, dorinta lor sexuala sufera.

Din fericire, cu putina intentie si efort, este posibil sa intrati in starea de spirit pentru sex chiar si atunci cand va simtiti prea stresat. In plus, aveti toate sansele de a va simti mai bine si mai fericiti dupa sex, deci puteti alege sa aveti o partenera sau sa faceti sex platit ocazional.

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos