728 x 90

Piese utilaje agricole pentru acuratețea lucrărilor agricole

Piese utilaje agricole pentru acuratețea lucrărilor agricole

Știm că producția de piese de schimb pentru utilaje agricole în țara noastră, se dezvoltă activ: apar noi mărci, iar producătorii dovediți oferă noi soluții. De aceea, își extind în mod constant sortimentul, oferind piese utilaje agricole mai funcționale. Utilajele agricole sunt un domeniu care nu iartă greșelile, și prin urmare, orice piesă prezentate în catalogul

Știm că producția de piese de schimb pentru utilaje agricole în țara noastră, se dezvoltă activ: apar noi mărci, iar producătorii dovediți oferă noi soluții. De aceea, își extind în mod constant sortimentul, oferind piese utilaje agricole mai funcționale. Utilajele agricole sunt un domeniu care nu iartă greșelile, și prin urmare, orice piesă prezentate în catalogul magazinului online dicorparts.ro este caracterizată de o calitate impecabilă.

Piese potrivite pentru utilajul tău

Dacă ești în căutarea unor piese de schimb ieftine și de înaltă calitate pentru utilaje agricole, poți deveni unul dintre cei mai buni clienți a-i magazinului online dicorparts.ro. În fiecare zi, zeci de cumpărători vizitează magazinul online și aproape nimeni nu pleacă fără o achiziție, deoarece, aici poți găsi cu ușurință și rapid piesa potrivită pentru utilajul tău. Semănătorile sunt populare în rândul fermierilor, deoarece caracteristicile lor tehnice asigură acuratețea însămânțării. Semințele vor fi plantate la aceeași adâncime și se va păstra aceeași distanță între ele. Pe lângă discul de însămânțare, vei avea nevoie și de tampoane de vid pentru a asigura o durată lungă de viață utilajului și pentru a ajuta la economisirea semințelor. Nu va fi dificil să cumperi discuri de însămânțare din magazinul online dicorparts.ro.

Piese utilaje agricole – tipuri

Bucșa cardanică a semănătoarei este o piesă care nu este furnizată separat de unii producători de semănători, ci numai cu acționarea cardanică a ansamblului semănătoarei. Luată ca piesă utilaj agricol, bucșa cardanică corespunde complet piesei originale și permite reducerea de 10 ori a cheltuielilor pentru repararea cardanului de acționare a dispozitivului de însămânțare.

Timpii morți ai echipamentelor costă bani, timp și nervi. Se știe cât de important este să înlocuiești piesele uzate numai cu piese de schimb originale în timpul reparației și întreținerii utilajului agricol. Aceasta este cheia funcționării complete și sigure a utilajelor agricole de orice fel. Piesele pentru utilaje agricole din magazinul online dicorparts.ro sunt create cu cele mai noi tehnologii, îndeplinind toate cerințele și standardele. Piesele de schimb originale asigură o funcționare fiabilă și fără probleme.

Urmărește părțile de tăiere ale platformei utilajului agricol, pentru a vedea uzura pieselor de tăiere sau deteriorarea acestora și înlocuiește-le pentru a te asigura că tai cultura și nu că o răzuiești. În acest fel vei obține o viteză de deplasare mai mare, o economie de combustibil și o durată de viață mai lungă a curelei de transmisie. 

Dacă profilul de pe tamburul de treierat este mai mic de 6 mm în poziția maximă, trebuie să îl înlocuiești. Numai profilul corect al dinților asigură un proces optim de treierat, în special în culturile dificil de treierat.

Înlocuirea lanțurilor la timp este foarte importantă. Plăcile interioare sparte, piesele forfecate datorate plăcilor interioare sparte, sunt semne tipice de uzură. Înlocuiește-le chiar și dacă alungirea depășește 3%, dovadă fiind abraziunea știftului și a bucșei. Folosește manometrul pentru a verifica lanțul. 

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos