728 x 90

Amanetul de acasă – Un nou concept pe piața de amanet

Amanetul de acasă – Un nou concept pe piața de amanet

Amanetul de acasă reprezintă un serviciu financiar, mai precis de creditare cu garanții din aur, la care persoanele pot apela în momente dificile din punct de vedere financiar.  În esență, rolul acestui serviciu este de a veni în sprijinul oamenilor care au nevoie rapidă de susținere financiară, indiferent de locația acestora. Practic, amanetul de acasă

Amanetul de acasă reprezintă un serviciu financiar, mai precis de creditare cu garanții din aur, la care persoanele pot apela în momente dificile din punct de vedere financiar. 

În esență, rolul acestui serviciu este de a veni în sprijinul oamenilor care au nevoie rapidă de susținere financiară, indiferent de locația acestora. Practic, amanetul de acasă presupune furnizarea unui împrumut in bani clienților, într-un mod eficient și fără impedimente de ordin birocratic.

De curând, tot mai multe instituții de împrumut nebancare și-au dezvoltat activitatea și în mediul online, astfel că oamenii pot accesa cu succes amanetul de acasă, soluționând eficient toate problemele de ordin financiar cu care se confruntă.

Cum poate fi accesat un astfel de împrumut?

Adaptate la noile tendințe sunt și casele de amanet, care și-au dezvoltat o nouă categorie de servicii – amanetul de acasă. Acest serviciu vine în întâmpinarea oamenilor care se confruntă cu probleme financiare, oferindu-le acestora numeroase avantaje atât din perspectiva eficienței timpului (nu necesită deplasare într-o agenție), cât și din cea a obținerii rapide a fondurilor necesare soluționării dificultăților monetare întâmpinate.

Urmând doar 4 pași, orice persoană majoră de pe teritoriul țării poate solicita și obține un împrumut, oferind drept garanție obiecte din aur, banii fiind virați direct în contul bancar al clientului. 

Aceste etape vizează:

  1. Primul pas constă în oferirea tuturor informațiilor solicitate despre obiectele din aur pe care solicitantul dorește să le amaneteze. Pe baza acestora se va primi o estimare cu suma pe care o poate împrumuta;
  2. Ulterior, solicitantul trebuie să aleagă momentul – ziua și ora – în care dorește să fie ridicate obiectele amanetate, de către un curier, de la o firmă parteneră a casei de amanet, serviciu de care clienții beneficiază în mod gratuit;
  3. Conectarea prin crearea unui cont de client pe site-ul casei de amanet cu cod unic de client si parola. Pentru încheierea contractului de amanet de acasa, clientul trebuie să completeze toate datele personale in contul sau de client, precum și să furnizeze un cont bancar pentru a putea primi împrumutul solicitat pe card;
  4. Aprobarea ofertei se efectuează tot în contul său, clientul primind această ofertă după evaluare bunurilor amanetate, de către un specialist acreditat. 

De ce ar trebui să aleagă oamenii acest tip de împrumut? 

Acest tip de împrumut oferă numeroase avantaje clienților, fiind un serviciu financiar ales din ce în ce mai des. Motivul principal îl constă necesitatea de a obține rapid o sumă de bani pentru a soluționa problemele financiare cu care se confruntă, într-o maniera discretă și fără dificulțăți.. 

Oamenii aleg să-și amaneteze bunurile prin intermediul acestui serviciu, având certitudinea obținerii unei sume de bani instant, direct în contul bancar ales, din confortul propriei locuințe (cu doar câteva click-uri). Cu alte cuvinte, prin intermediul serviciului amanet de acasa acest demers poate fi desfășurat în orice moment al zilei și din orice colț al țării, iar rambursarea împrumutului poate fi efectuată oricând. 

Evaluarea acestor bunuri din aur (ceasuri, bijuterii etc.) este una rapidă și corectă, pe baza căreia se trimite o ofertă, iar dacă este acceptată de client, banii vor fi virați, în aceeași zi, în contul solicitantului. 

Totodata, la TEZAUR clientii beneficiază și de alte servicii online pentru gestionarea contractelor de amanet, indiferent ca sunt incheiate in agentiile fizice sau folosind serviciul amanet de acasa. In contul de client creat pe site sau in aplicatie, acestia pot face urmatoarele operatiuni online: pot solicita o suplimentare de imprumut, pot achita partial sau integral contractul prin plata cu cardul sau folosind disponibilul din celelatte contracte. In plus, cu un singur click isi pot prelungi mai multe contracte in acelasi timp, acestea prelungindu-se automat cu aceeasi data de scadenta.

Prin urmare, toți cei care au nevoie de bani se pot bucura de condiții de împrumut flexibile și un comision avantajos din partea unor astfel de case de amanet, chiar din confortul casei lor. 

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos