728 x 90

Oferte last minute Hurghada

Oferte last minute Hurghada

Hurghada este cea mai populară stațiune egipteană, cea mai cunoscută de călătorii străini. Aici turiștii vor găsi plaje cu nisip, hoteluri pentru orice gust și buget, un număr imens de restaurante și cafenele, mari centre comerciale, Marea Roșie cu recife de corali, atracții istorice și culturale, viață de noapte activă și mult divertisment.  Poți vedea

Hurghada este cea mai populară stațiune egipteană, cea mai cunoscută de călătorii străini. Aici turiștii vor găsi plaje cu nisip, hoteluri pentru orice gust și buget, un număr imens de restaurante și cafenele, mari centre comerciale, Marea Roșie cu recife de corali, atracții istorice și culturale, viață de noapte activă și mult divertisment. 

Poți vedea oferte last minute Hurghada pe site-ul nicotravel.ro. Din Hurghada sunt organizate excursii la vechile monumente egiptene din Valea Nilului. Hurghada este al patrulea oraș ca mărime de pe coasta Mării Roșii, cu o suprafață de 460,5 km. Stațiunea se întinde pe 23 km de-a lungul drumului și al mării, în timp ce lungimea sa spre interior nu depășește 3,6 km. Vechiul oraș Hurghada, Al-Dahar, este situat între două dealuri de calcar la est și vest.

Ce să faci în Hurghada?

Dacă alegi oferte last minute Hurghada poți vedea moscheea centrală din El Dahar – cea mai veche din Hurghada. Mergi de-a lungul promenadelor pitorești, de-a lungul mării în zonele Marina Boulevard și El Mamsha. Gustă preparate din pește la restaurantul cu fructe de mare și ascultă muzică live pe Marina Boulevard. Apreciază puterea vântului egiptean în timp ce faci windsurfing și kitesurfing. Explorează frumusețea Mării Roșii cu scufundări, pe un submarin turistic sau acvascop – o navă cu ferestre mari în compartimentul subacvatic.

Mergi în deșert la beduini, călărește cu o cămilă sau cu un ATV. Plonjează în atmosfera basmului arab din spectacolul „O mie și una de nopți”. Fă cunoștință cu locuitorii Mării Roșii la Muzeul de Biologie Marină sau admiră statuile de nisip de la muzeul în aer liber. De asemenea, poți merge la monumentele antice din Cairo sau Luxor.

Districtele din Hurghada

Nu departe de Hurghada se află zona stațiunii din El Gouna, care este adesea numită „Veneția egipteană”. Acesta este un proiect arhitectural de renume mondial, pe tot parcursul căruia sunt construite canale, iar hotelurile de nivel înalt sunt situate de-a lungul lor. Stațiunea este potrivită pentru o escapadă relaxantă pentru cupluri, călătorii în luna de miere și turiști care preferă piscinele și nu marea.

Primul cartier din Hurghada, este orașul vechi El Dahar. Aici se află toate instituțiile statului și principalele obiective istorice din Hurghada: moscheea centrală (cea mai veche din oraș), o piață colorată de fructe și legume și altele. Există mulți rezidenți locali în El Dahar. Aici totul este întotdeauna activ și zgomotos. Există recife de corali în largul coastei, dar pe plajele hotelurilor, intrarea în mare este de obicei nisipoasă. Această zonă este populară cu tinerii și turiștii fără copii.

Cartierul Sakkala aparține noii părți a orașului. Acesta este un popular centru turistic din Hurghada, unde mulți turiști se adună seara. Hotelurile au teritorii compacte și o intrare nisipoasă la mare. Are opțiuni de cazare la preț mic și hoteluri bune de 5 stele. Există multe magazine de lux și buticuri în Sakkala, așa că poți face și cumpărături aici. Intră pe site-ul nicotravel.ro și poți vedea cele mai bune oferte last minute Hurghada.

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos