728 x 90

Promotie anvelope iarna 2021

Promotie anvelope iarna 2021

Deși iarna încă nu a venit, cu siguranță ai nevoie de anvelope iarna DOT 2021, pentru atunci când va fi mult frig, zăpadă și gheață ca în anii precedenți. Datorită caracterului sezonier, este încă foarte recomandat să folosești anvelope de iarnă pentru mașina ta în cele mai reci luni ale anului. Anvelopele de iarnă sunt

Deși iarna încă nu a venit, cu siguranță ai nevoie de anvelope iarna DOT 2021, pentru atunci când va fi mult frig, zăpadă și gheață ca în anii precedenți. Datorită caracterului sezonier, este încă foarte recomandat să folosești anvelope de iarnă pentru mașina ta în cele mai reci luni ale anului. Anvelopele de iarnă sunt proiectate pentru perioada de la începutul lunii noiembrie până la sfârșitul lunii martie, iar conform Legii privind circulația rutieră din România este obligatoriu ca în perioada 15 noiembrie – 1 martie, toate mașinile să aibă anvelope de iarnă sau cel puțin cele cu adâncimea benzii de rulare, nu mai puțin de 4 mm sau egal. Cu toate acestea, din motive de siguranță, cel mai bine ar fi să cumperi un set nou, mai ales că este mult mai ușor să găsești anvelope iarnă DOT 2021 la prețuri accesibile.

Înlocuirea anvelopelor de iarnă

Înlocuirea anvelopelor de vară cu cele de iarnă ar trebui să se facă atunci când temperaturile încep să scadă sub 7 grade C și se așteaptă ca acest lucru să se întâmple cu mult înainte de data de 15 noiembrie. Se știe foarte bine cum în România iarna surprinde întotdeauna, iar conducătorii auto acționează pe principiul încă nu a dat zăpada, și astfel, poți vedea în mod regulat accidente de circulație de tot felul – de la ușoare la extrem de grave. Calitatea suprafeței drumului și curățarea acestuia sunt, în general, destul de slabe și, dacă adăugăm la aceasta anvelopele uzate și nepotrivite pentru condițiile meteorologice și de drum, rețeta pentru accidente este ideală. Prin urmare, este recomandabil ca la sfârșitul lunii septembrie sau la începutul lunii octombrie, să începi procesul de cercetare de piață pentru anvelope de iarnă la prețuri mici, chiar acum.

Cauciucuri de iarnă

Există un alt motiv important pentru ca această schimbare să aibă loc cât mai curând posibil: economisirea timpului – un lux excepțional în viața de zi cu zi tot mai ocupată. Specialiștii care lucrează în magazinele de anvelope subliniază din experiență că, atunci cândse apropie termenul limită pentrucauciucuri de iarnă, dintr-odată, toți se gândesc să o facă. Acest lucru creează cozi uriașe în fața vulcanizărilor și a atelierelor auto și uneori se poate întâmpla să pierzi chiar și o zi întreagă. Dacă îți cumperi cauciucuri de iarnă din timp, ai putea merge foarte repede să faci această sarcină importantă. 

În magazinul online e-pneu.ro poți găsi cauciucuri de iarnă de la producătorii Nokian, Tracmax, Riken, Gripmax, Delinte, Farroad, Belshina, Thirty, Aosen, Winrun, Grenlander, Goodride, GT Radial, Falken și mulți alții. Începe să analizezi informațiilor despre noile modele de cauciucuri de iarnă, caracteristicile acestora și, nu în ultimul rând, prețurile. Această pregătire este o garanție pentru cea mai bună alegere pentru mașina ta și foarte probabil vei găsi chiar și un set de cauciucuri de iarna la promoție.

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos