728 x 90

Constructii de incredere cu specialistii unui birou proiectare constructii

Constructii de incredere  cu specialistii unui birou proiectare constructii

Іnоvаtоr, mоdеrn, flехіbіl, rаtіоnаl, acestea sunt cele mai importante aspecte in рrоіесtаrеа сladіrіlоr mоdеrnе dе bіrоurі si case, реntru а ѕаtіѕfасе сеrіntеlе sі tеndіntеlе ріеtеі. Асеѕtеа sunt ѕubіесtеlе unui birou de proiectare constructii la Cross Design.  Cand vine o comanda pentru construirea unei cladiri noi sau pentru reconstructia uneia existente, sunt necesare persoane specializate care

Іnоvаtоr, mоdеrn, flехіbіl, rаtіоnаl, acestea sunt cele mai importante aspecte in рrоіесtаrеа сladіrіlоr mоdеrnе dе bіrоurі si case, реntru а ѕаtіѕfасе сеrіntеlе sі tеndіntеlе ріеtеі. Асеѕtеа sunt ѕubіесtеlе unui birou de proiectare constructii la Cross Design. 

Cand vine o comanda pentru construirea unei cladiri noi sau pentru reconstructia uneia existente, sunt necesare persoane specializate care sa studieze teritoriul, imprejurimile sale si dezvoltarea existenta, sa se gandeasca la tipul si dispunerea cladirii. Apoi vor desena schite si vor pregati desenele. Pentru a mentine cladirea in siguranta, arhitectii lucreaza in echipe cu ingineri si pompieri.

Cand conceptul cladirii este gata, proiectantii si inginerii se apuca de treaba. Proiectantul calculeaza sarcina materialelor, inginerii se gandesc la cablaje, canalizare si ventilatie.

Proiectele arhitectului, proiectantului si inginerilor sunt colectate intr-unul singur, verificate si corectate si apoi predate clientului. Dar aceasta nu inseamna ca o cladire va fi construita sau reconstruita conform acestui plan. Inainte de inceperea lucrarilor de constructie, proiectul trebuie sa fie supus unei examinari, se primesc avize, pentru ca totul sa fie in conformitate cu noile reglementari. Toate aceste lucrari se fac sub acoperisul biroului de proiectare constructii, Cross Design. 

Ce este un proiect de casa si de ce ai nevoie de el?

Un proiect de casa este o instructiune detaliata pentru construirea unei case. Acesta nu este un desen pe care il poti descarca pe internet sau un set de desene pe care ti le-a schitat un prieten inginer la pranz. Proiectul determina cat de confortabil si sigur va fi sa traiesti in casa. Depinde de el cum va arata casa, din ce materiale si cum va fi construita. Este o mare greseala sa crezi ca muncitorii stiu sa construiasca de la sine. Un proiect de constructii functioneaza conform desenelor pregatite de un arhitect si inginer de proiectare. 

Chiar si cuburile Lego vin cu instructiuni despre cum sa le asamblezi corect cu mai putin efort. Gandeste-te daca este posibil sa faci o structura complexa a unei case fara un proiectant, un inginer, fara comunicatii, fara o camera pentru copii la etajul al doilea si fara o intelegere clara a dimensiunilor, materialelor si schemelor de instalare. Poti incepe sa construiesti dintr-o schita sau o imagine de pe internet? Este posibil sa iti incredintezi casa unui constructor care pur si simplu „stie sa construiasca” si este gata sa mearga la locul de constructie fara a intelege clar ce trebuie sa construiasca si cum? Raspunsul este evident – nu.

Cand se dezvolta un proiect, proiectantul stie ce sa construiasca si cum sa construiasca. Trebuie sa apelezi la un birou de proiectare constructii, pentru ca viitoarea constructie sa fie sigura, comoda si confortabila. De asemenea, trebuie sa para armonioasa din strada si sa corespunda nevoilor tale si ale familiei tale. De asemenea, este posibil sa apelezi la un birou proiectare constructii pentru a construi un birou, o hala, un garaj, o fabrica etc. 

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos