728 x 90

Tehnica de împăturire a hainelor îţi dezvăluie caracterul

Tehnica de împăturire a hainelor îţi dezvăluie caracterul

Hainele pot spune multe despre oameni, dar oare ce spune modul în care aceştia le aranjează? Potrivit stiliştilor, există motive ascunse în spatele fiecărei haine aranjate aparent neglijent, precum și în fiecare mod în care aceasta este împăturită – acest lucru dezvăluie secrete despre caracterul oamenilor. Ei spun că există 6 tactici cele mai comune

Hainele pot spune multe despre oameni, dar oare ce spune modul în care aceştia le aranjează?

Potrivit stiliştilor, există motive ascunse în spatele fiecărei haine aranjate aparent neglijent, precum și în fiecare mod în care aceasta este împăturită – acest lucru dezvăluie secrete despre caracterul oamenilor.

Ei spun că există 6 tactici cele mai comune prin care oamenii își organizează garderoba și acestea sugerează lucruri de care nici ei înşişi nu sunt conştienţi.

Aranjarea hainelor după culoare

Această tactică este cea mai tipică pentru oamenii creativi care apreciază aspectul mai mult decât practicitatea. Le place să se distreze și să trăiască clipa – inclusiv în momentul în care își deschid garderoba și culorile asortate le îmbunătăţesc starea de spirit.

Aranjarea lucrurilor în funcție de tipul lor

Va exista o secțiune separată pentru fuste, una separată pentru pantaloni, o grămadă pentru cămăși și alta pentru diverse accesorii şi lucruri precum rochii de plajă. Oamenii care își organizează garderoba în acest fel sunt foarte practici. Ei vin întotdeauna cu cea mai rațională metodă pentru a face față oricărei sarcini, sunt inteligenți și depun eforturi în tot ceea ce fac.

Fiecare articol se află în cutia sa originală

Fie că este vorba de bijuterii sau de o pereche de pantofi, acestea vor fi aşezate întotdeauna în garderoba, în ambalajul în care au fost cumpărate. Cei care procedează astfel, sunt persoane cărora le pasă foarte mult de hainele lor, de aceea încearcă să le protejeze, menţinându-le perfect curate și ordonate.

Întotdeauna haine perfect aranjate

Persoanele care niciodată nu-şi lasă hainele aruncate pe oriunde și gândul de a-şi arunca bluza pe jos îi dezgustă, cel mai probabil sunt persoane foarte organizate și stricte cărora le place ca totul să fie la locul său și în ordine.

Nu au niciodată nimic de îmbrăcat, dar garderoba lor este plină

Acești oameni cumpără haotic și nu se gândesc cum ar putea combina o haină înainte de a o adăuga la colecția lor interminabilă. În același timp, aruncă rar lucrurile pe care nu le poartă și, ori de câte ori își deschid garderoba sunt întâmpinați de o avalanșă de haine inutile.

Caracteristica lor este că sunt oameni foarte binevoitori și pozitivi, dar sunt adesea distrași. Le place să trăiască „deasupra problemelor”, așa cum spun ei, și preferă să nu se concentreze asupra lor.

Își schimbă garderoba în fiecare sezon

Iarna, primăvara, vara și toamna înseamnă schimbarea întregului conținut al dulapului. Poate pentru că nu există suficient spațiu sau pentru că sunt persoane bine organizate în toate aspectele vieții lor. 

Schimbarea garderobei în fiecare sezon este modalitatea lor de a-şi lua rămas bun de la ,, cea fost” și de a se pregăti optimişti pentru ,,ce va fi”.

Acești oameni sunt, de asemenea, organizați, dar nu pentru că le place atât de mult să facă ordine sau pentru că sunt obsedați de curățenie, ci pur și simplu pentru că preferă să nu se gândească de fiecare în ce se îmbraca, atunci când ies afară.

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos