728 x 90

Ce flori dăruiești în funcție de eveniment?

Ce flori dăruiești în funcție de eveniment?

Indiferent de eveniment, motivul pentru care dăruiești flori, cu siguranță îți trezește amintiri și emoții intense. Despre flori se spune că sunt culese din rai datorită parfumului și frumuseții cu care ne încântă. Mirosul este unul din cele mai importante simțuri ale noastre, iar florile ne ajută să îl răsfățăm sub o formă unică. Totodată

Indiferent de eveniment, motivul pentru care dăruiești flori, cu siguranță îți trezește amintiri și emoții intense. Despre flori se spune că sunt culese din rai datorită parfumului și frumuseții cu care ne încântă. Mirosul este unul din cele mai importante simțuri ale noastre, iar florile ne ajută să îl răsfățăm sub o formă unică. Totodată putem spune despre flori că sunt și cele mai frumoase elemente decorative care fac trimite la viață, renaștere și la o estetică profundă a frumosului.

Dacă ar fi să te raportezi la un cadou oferit cu ocazia unui eveniment special la care participi, trebuie să ai în vedere și buchetul de flori. Alături de un cadou ales cu drag, îi vei oferi și un buchet de flori în semn de apreciere și recunoștință.

Ce flori oferi în funcție de ocazie?

Florile au capacitatea de a transmite o emoție prin frumusețea și parfumul lor, reușind să aducă zâmbetul persoanei dragi. Putem spune că florile sunt o metodă clasică dar eficientă de a-ți exterioriza emoțiile față de cineva. Fiecare floare are puterea de a comunica un mesaj, de aceea atunci când le vei alege este bine să iei în calcul evenimentul la care participi.

Nuntă

Pentru un eveniment de acest tip, cele mai potrivite flori, ce pot fi oferite miresei sunt trandafirii. Aceștia sunt asociați cu simbolul dragostei. Poți opta pentru un buchet clasic de trandafiri roz sau albi. De asemenea, calele exprimă frumusețe în limbajul florilor. Acestea se regăsesc în numeroase nuanțe, însă cele mai potrivite pentru o astfel de ocazie sunt cele violet sau roz. Orhideele sunt flori exotice, care exprimă eleganță, noblețe și rafinament. Poți dărui aceste flori sub forma unui aranjament frumos decorat.

Botez

Este important să alegi pentru acest eveniment flori ce nu au un parfum puternic. Pentru botez, mizează pe florile albe, care simbolizează inocența și puritatea. Poți opta pentru frezii, panseluțe, trandafiri sau lalale. Buchetul poate fi personalizat ținând cont de culori. Dacă este pentru o fetiță, poți alege un decor drăguț în nuanțe de roz, iar pentru un băiețel unul în culori de albastru și alb.

Aniversarea iubitei/soției

Pentru persoana dragă, cele mai indicate flori sunt trandafirii roșii sau albi. Considerate florile dragostei necondiționate, acestea pot transmite sentimentele tale într-o manieră cu totul specială.

Din categoria florilor oferite iubitei cel mai des fac parte trandafirii, minirozele, lalele albe, orhideele și lăcrămioarele. Aceste flori exprimă romantismul și iubirea sinceră, fiind considerate ele însăși o declarație de dragoste. Florile permanent au făcut parte din cadourile de top, în special pentru cadourile oferite iubitei, fie cu ocazia aniversării, fie cu ocazia altei zile cu semnificație atât pentru ea, cât și pentru el. De asemenea, pe lângă un aranjament floral, o poți impresiona cu un dar deosebit. Un cadou pentru iubita deosebit poate fi o bijuterie fină. Aceasta poate fi păstrată în timp, fiind un simbol al dragostei dintre voi.

În concluzie, dăruirea florilor poate fi considerată deja o tradiție, acestea fiind nelipsite de la orice eveniment. Prin formă, parfum sau culoarea, florile mereu transmit o emoție sau o poveste emoționantă.

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos