728 x 90

Mese de pizza refrigerate

Mese de pizza refrigerate

Realizarea unei pizza italiene adevărate este o artă care necesită nu numai abilități perfecte pe care trebuie să le aibă și bucătarul profesionist, ci și disponibilitatea unor echipamente speciale, precum acelea din catalogul de produse TC Romania Crown Cool. Mese de pizza refrigerate ar trebui să fie în fiecare bucătărie profesională, fie ea cafenea, restaurant,

Realizarea unei pizza italiene adevărate este o artă care necesită nu numai abilități perfecte pe care trebuie să le aibă și bucătarul profesionist, ci și disponibilitatea unor echipamente speciale, precum acelea din catalogul de produse TC Romania Crown Cool.

Mese de pizza refrigerate ar trebui să fie în fiecare bucătărie profesională, fie ea cafenea, restaurant, bar sau pizzerie. Zona de lucru a fabricantului de pizza permite realizarea corectă a aluatului pentru prepararea pizzei și să se așeze umplutura pe acesta cu un confort maxim pentru pizzar.

Utilitatea meselor refrigerate pentru pizza

O masă de pizza refrigerată în bucătăria restaurantului este utilizată pentru a păstra pe deplin gustul oricărui ingredient dintr-un vas și pentru a forma crusta.

Masa rece pentru pizza are o suprafață netedă și cu o temperatură scăzută, ceea ce face mai ușoară prepararea aluatului într-un mod convenabil și la o înaltă calitate. Masa este în mod necesar echipată cu multe compartimente frigorifice pentru depozitarea ingredientelor. Așa se face o bună circulație a aerului rece care este asigurată în mod constant în compartimentele mesei respective. Datorită acestui fapt, regimul de temperatură setat este menținut foarte precis.

Agentul frigorific utilizat în acest echipament este complet inofensiv pentru mediu. În ceea ce privește clasa climatică, putem spune că este la un nivel ridicat, ceea ce asigură o răcire de înaltă calitate chiar și la temperaturi exterioare foarte ridicate de până la plus 45 de grade Celsius.

Răcirea volumului intern al mesei frigorifice se datorează, precum îți imaginezi, compresorului. Cu toate acestea, constructiv, un sistem încălzitor trece de-a lungul conturului mesei, care este necesar pentru a preveni înghețarea ușilor, deoarece se elimină condensul.

Pentru ca mesele frigorifice pentru pizza să servească cu fidelitate timp de mulți ani, este important să se asigure o întreținere periodică a echipamentelor în timp util și conform cerințelor cerute de către producătorul echipamentului.

Cum alegi o masă pentru pizza refrigerată?

Dacă ai nevoie de o masă frigorifică de calitate pentru a prepara pizza, toată atenția ar trebui să se concentreze asupra volumului de producție. Piața de echipamente HoReCa de specialitate (pentru pizzerii) de astăzi oferă mese de dimensiuni și formate excelente care îndeplinesc cerințele unei mari varietăți de unități de catering.

La ce alte criterii sunt importante să se acorde atenție în timpul achiziției unei mese reci pentru pizza?

Este imperativ să se calculeze suprafața zonei de lucru și unde se vor poziționa în bucătărie  astfel de echipamente.

Caracteristicile blatului nu trebuie trecute cu vederea. Poate fi din oțel inoxidabil sau piatră (granit, marmură). Cea mai bună opțiune este o piatră. Aluatul nu aderă deloc la el, iar capacitatea ridicată de a rezista la temperatură împiedică blatul să se încălzească în timpul toppingului de crustă.

Dulapurile încorporate necesită, de asemenea, o atenție deosebită. Răcirea internă la temperatura optimă este o garanție a prospețimii și gustului ridicat al oricărui produs. Este foarte convenabil să depozitați ingrediente în ele pentru a accelera procesul de gătit pizza în viitor.

Este important să selectați o masă frigorifică cu cel mai bun design. De exemplu, un echipament frigorific de acest fel cu uși articulate și sertare are funcționalitate sporită. Nu mai puțin de remarcat este prezența recipientelor gastronomice montate pe masă.

Compartimentele frigorifice încorporate sunt perfecte pentru păstrarea proaspătă a ingredientelor din carne și legume pentru fabricarea pizza. Numărul de compartimente poate varia de la 2 la 8.

Confortul unei astfel de soluții nu poate fi negat, deoarece specialistul culinar are la îndemână întregul set de produse necesare. Acest lucru scurtează semnificativ timpul de gătire al diverselor sortimente de pizza.

Comandă acum masa rece potrivită pentru pizza de la TC Romania Crown Cool!

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos