728 x 90

De ce sunt importante cursurile de Digital Marketing?

De ce sunt importante cursurile de Digital Marketing?

Edu.eupc.ro organizează cursuri Digital Marketing online. Scopul instruirii este de a introduce cursanților principiile de bază ale marketingului, reflectate prin prisma posibilităților de marketing digital. Informațiile scrise în manualele de marketing vor fi prezentate într-un mod foarte specific, ușor de înțeles și aplicabil. Fiecare cursant, indiferent de nivelul de cunoștințe de marketing, va putea să

Edu.eupc.ro organizează cursuri Digital Marketing online. Scopul instruirii este de a introduce cursanților principiile de bază ale marketingului, reflectate prin prisma posibilităților de marketing digital. Informațiile scrise în manualele de marketing vor fi prezentate într-un mod foarte specific, ușor de înțeles și aplicabil. Fiecare cursant, indiferent de nivelul de cunoștințe de marketing, va putea să învețe lucruri noi sau să își actualizeze cunoștințele despre conceptele cheie de marketing. Abilitățile pe care le vei dobândi sunt: crearea unei căi de utilizator, îndeplinirea obiectivelor de afaceri și de marketing, bazele marketingului și aplicației, analiza unui model de afaceri, a propunerii de valoare și a utilizatorilor țintă ai unei anumite organizații, planificarea și îmbunătățirea activităților de marketing.

Ce este marketingul digital și de ce este util să studiezi?

Marketingul digital este unul dintre domeniile cu cea mai rapidă creștere în era tehnologică în care trăim. Cu fiecare zi care trece, apar noi aplicații, dispozitive, metode de comunicare interesante de oriunde din lume. Marketingul online a devenit unul dintre cele mai importante instrumente pentru orice afacere care dorește să obțină cele mai bune rezultate. Acesta include multe domenii diferite, iar oportunitățile de dezvoltare pentru oricine intră în lumea marketingului online sunt uriașe.

Există o cerere din ce în ce mai mare de specialiști în marketing digital pentru a genera idei noi, pentru a căuta constant noi cunoștințe și pentru a ține pasul cu fiecare tendință și tehnologie din domeniu. Aplicația pentru un curs Marketing Digital este deschisă, iar programul parcurge mai multe etape de formare. Vei afla mai multe despre cursul de Marketing Digital actualizat  de pe site-ul edu.eupc.ro. Este singurul curs practic pentru începători care acoperă tot ce ai nevoie pentru a face o campanie de succes. Se adresează proprietarilor de afaceri mici, persoanelor care doresc să-și schimbe profesiile sau experților foarte specializați care doresc să își extindă cunoștințele.

Cine sunt profesorii?

Profesorii sunt unii dintre cei mai serioși experți în domeniile lor. Oameni pentru care nu există secrete în marketingul digital. Profesorii sunt practicanți care lucrează zilnic cu clienții, bugetele și țintele. Oaspeții frecvenți la conferințe tehnice, sunt profesori în fiecare centru de formare și universitate, dar au fost de acord să conducă acest curs exclusiv în fața unui grup selectat de oameni cu dorință, potențial și oportunități.

Ce voi învăța?

Secretele creării de conținut și mesaje care au impact și se vând. Toate secretele despre modul în care Google citește conținutul, clasifică paginile și indexează magazinele online. Rețele de socializare și modul de utilizare a influenței lor  pentru a face din fiecare utilizator un potențial client – folosind zecile de tehnici ale rețelei sociale. Secretele și tehnicile fotografiilor și conținutului video bune. Cadou bonus suplimentar pentru portofel electronic de la iCard.

La finalul cursului pot lucra ca specialist în Digital Marketing?

Fiecare absolvent va putea să își construiască și să-și gestioneze propriile campanii, să dezvolte o strategie cuprinzătoare de marketing digital al unui produs, brand sau afacere. Nu rata ocazia de a învăța ceva nou, de a găsi modalități de a-ți îmbunătăți afacerea și abilitățile. Pentru unii, acesta poate fi începutul unei noi profesii, iar pentru alții de a găsi veriga lipsă din strategia de marketing pentru a-și crește profiturile.

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos