728 x 90

Cele mai importante motive pentru care să îţi pui uşi de sticlă la birou

Cele mai importante motive pentru care să îţi pui uşi de sticlă la birou

Utilizarea sticlei pentru ușile și pereții despărțitori de interior asigură un design interior îndrăzneț și unic, oferind în același timp o schimbare fresh de stil în comparație cu pereții și barierele tradiționale. Elementele din sticlă au devenit extrem de populare în rândul arhitecților și designerilor de interior, profesioniști care știu să aprecieze beneficiile psihologice ale

Utilizarea sticlei pentru ușile și pereții despărțitori de interior asigură un design interior îndrăzneț și unic, oferind în același timp o schimbare fresh de stil în comparație cu pereții și barierele tradiționale. Elementele din sticlă au devenit extrem de populare în rândul arhitecților și designerilor de interior, profesioniști care știu să aprecieze beneficiile psihologice ale spațiilor de lucru deschise și accesibile. Sunt mai multe avantaje pentru care sunt recomandate uşile de sticlă de la Rom Decor.

Utilizarea sticlei pentru ușile interioare optimizează distribuția luminii naturale și împărțirea spațiului

De ani de zile, angajații au fost ascunși în spatele zidurilor, uneori fără nicio lumină naturală. Utilizarea ușilor glisante interioare de sticlă fără ramă, conectate la separatoare de sticlă, a creat un nou mediu în care lumina naturală poate ajunge chiar în centrul spațiului.

La fel, pereţii despărţitori din sticlă fără rame permit împărțirea spațiului, creând zone mai mult sau mai puțin închise în funcție de orientarea lor spre concentrare sau dialog. Acest lucru contribuie la un spațiu de lucru mai luminos și mai plăcut, care permite atât confidențialitatea, cât și comunicarea, ducând la bunăstare și productivitate sporite.

Uşi de sticlă de interior pentru optimizarea spaţiului

Spre deosebire de ușile batante, ușile interioare de sticlă glisantă, asociate cu pereți despărțitori imobili transparenți, stabilesc diviziuni spațiale fine. Acestea permit utilizarea optimă a întregii zone disponibile. Faptul că panourile glisante nu necesită spațiu suplimentar pentru deschidere crește accesibilitatea și permite treceri personalizate și crearea de conexiuni noi în spațiile adiacente. Sunt mai multe motive pentru care se recomandă uşi de sticlă  glisante:

–                 Optimizează eficient spaţiul;

–                 Sunt perfecte pentru încăperile mici;

–                 Permit o optimizare mai bună a interiorului;

–                 Nu creează zone neutilizabile în încăpere;

–                 Etanşează mai bine spaţiul;

–                 Asigură mai multă lumină.

Accesibilitate optimă și transparență totală

Sticla transmite un mesaj implicit personalului, precum și clienților și furnizorilor, prin transparenţa sa.

Cei care vor să îmbunătăţească munca în echipă şi să atragă încrederea clienţilor ar trebui să utilizeze sisteme compuse din uşi glisante şi pereţi arhitecturali transparenţi, care sunt instrumente excelente pentru a transmite un mesaj corporativ puternic. Pe de altă parte, diversele opțiuni de deschidere şi închidere, permit o foarte bună adaptare a uşilor la spaţiu.

Panourile mari, fără șine de podea, mecanisme de frânare cu închidere ușoară sau cu închidere automată, sisteme telescopice și uşile batante sunt toate opțiuni care permit adaptarea acestor spații create la nevoile reale ale utilizatorilor în orice moment.

Toate acestea fac ca uşile din sticlă să fie o alegere perfectă pentru spaţiile de birouri. La toate acestea se adaugă rezistenţă în timp. Atunci când se deteriorează, riscul de rănire este unul redus, pentru că aceste uşi sunt realizate din sticlă securizată, care nu se sparge în cioburi. Preţul avantajos al uşilor de sticlă le face una din cele mai bune alegeri pentru toate persoanele care vor interioare moderne.

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos