728 x 90

Holdingul românesc Carmistin, condus de Iustin Paraschiv, investește în manageri competenți

Holdingul românesc Carmistin, condus de Iustin Paraschiv, investește în manageri competenți

Iustin Paraschiv, fondatorul Grupului Carmistin, este conform Top 300 Capital, „cel mai tânăr milionar roman”, cu o avere estimata la 56 de milioane de dolari. Astăzi, grupul este unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa agroalimentară din România, fiind unul dintre puţinele holdinguri agricole româneşti care funcţionează în sistem integrat. Grupul Carmistin are

Iustin Paraschiv, fondatorul Grupului Carmistin, este conform Top 300 Capital, „cel mai tânăr milionar roman”, cu o avere estimata la 56 de milioane de dolari.

Astăzi, grupul este unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa agroalimentară din România, fiind unul dintre puţinele holdinguri agricole româneşti care funcţionează în sistem integrat. Grupul Carmistin are peste 1800 de angajați la nivel național și cuprinde peste 20 de companii grupate în patru divizii de producţie – pui, porc, vită şi agricultură.

Iustin Paraschiv consideră că succesul său s-a datorat în mare parte și echipei sale, pentru că s-a înconjurat de oameni tineri în grupul său de management și și-au fixat obiective îndrăznețe asumându-și ricuri.

Acesta este motivul pentru care astăzi Grupul Carmistin continuă să investească în manageri competenți. Astfel, Grupul, prin AVICARVIL (linia dedicată producției de carne de pui), derulează pe parcursul unui an un proiect dedicat formării a 58 angajați care asigură managementul strategic al întreprinderii și 8 angajați din departamentul de resurse umane.

„Am decis că este esențial să oferim acest tip de servicii angajaților noștri”

Proiectul „Un business competitiv investește constant în management – COMPETENT”  are o valoare totală de 2,285,253.25 lei, din care peste 49.99% este finanțare nerambursabilă – 1,051,297.28, contribuția proprie fiind de 1,051,718.24 lei. Perioada de implementare este de 12 luni (25.06.2020-24.06.2021).

Dintre cei 66 de angajați vizați se vrea ca aceștia să fie atât din mediul rural, cât și mediul urban și cel putin 20% să fie femei, pentru anumite poziții/departamente, procentul fiind chiar mai ridicat.

„Oamenii sunt unul dintre principalii factori de succes ai oricărei organizații. Orice afacere se bazează pe oameni pentru a rezolva cele mai importante provocări și pentru a oferi servicii și produse excelente clienților, iar angajații trebuie să fie instruiți corespunzător pentru a face acest lucru cu succes. Considerăm că investițiile într-un program de formare eficient sunt extrem de importante, astfel încât am decis că este esențial să oferim acest tip de servicii angajaților noștri.

Programul „Un business competitiv investește constant în management – COMPETENT” se adresează managementului și echipelor de resurse umane, însă lucrăm și la implementarea unor programe destinate tuturor nivelurilor ierarhice”, a declarat Tiberiu Berbece, vicepreședinte Grup Carmistin.

Sursa: https://romanialibera.ro/fonduri-europene/holdingul-romanesc-carmistin-condus-de-iustin-paraschiv-investeste-in-manageri-competenti-831127

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos