728 x 90

Printare formate mari – un avantaj în afacerea ta

Printare formate mari – un avantaj în afacerea ta

Pentru a obține o soluție interioară completă, activdocument.ro oferă la comandă nu doar tipărirea imaginilor pe pânză, ci și servicii profesionale de printare formate mari și multiplicare documente — Print shop specializat in tipar digital, printare si plotare documente, multiplicare, laminare și finisare. Sunt pregătiți să realizeze cu promptitudine printări în formate mari pe hârtie

Pentru a obține o soluție interioară completă, activdocument.ro oferă la comandă nu doar tipărirea imaginilor pe pânză, ci și servicii profesionale de printare formate mari și multiplicare documente — Print shop specializat in tipar digital, printare si plotare documente, multiplicare, laminare și finisare. Sunt pregătiți să realizeze cu promptitudine printări în formate mari pe hârtie foto obișnuită și autoadezivă, pânză, stofă banner, film sau foto tapet. Ca un serviciu suplimentar, specialiștii pot efectua laminare, moletare, decorarea baghetelor și alte lucrări pregătitoare solicitate de client pentru utilizarea materialelor gata făcute în format mare. Printarea în format mare este utilizată la imprimarea bigboard-urilor, bannerelor, precum și la proiectarea spațiilor (inclusiv rezidențiale).

Activdocument oferă astfel de servicii de printare formate mari, cum ar fi: imprimarea desenelor cu și fără pliere, rularea pe tablă de spumă cu grosimea dorită pentru producția de modele de artă și alte module, printarea color în format mare pe hârtie lucioasă și mată, hârtie foto sau autoadezivă, precum și printarea pe bannere pe film, plasă, pânză și carton autoadeziv. De asemenea, printează bannere folosind cerneală specială impermeabilă pe bază de solvenți pentru structuri publicitare exterioare.

Pentru oricare dintre aceste servicii, sunt disponibile formate de printare A1, A2 sau A0, și este posibil să mărești imaginea de câte ori ai nevoie. Nu este un secret că cu cât publicitatea în aer liber sau în interior este mai atractivă, mai strălucitoare și mai colorată, cu atât va funcționa mai eficient. Și printarea în formate mari va ajuta la realizarea unor astfel de calități. La urma urmei, acest tip de produs publicitar necesită condiții speciale pentru producție și tipărire. Printarea în formate mari vizează crearea de standuri, bannere, tot felul de plăci, semne etc., diferind prin dimensiunile lor non-standard.

Avantajele printării în formate mari

Serviciul de printare formate mari oferit de activdocument.ro, oferă printare în formate mari, folosite pentru diferite tipuri de publicitate exterioară și interioară (afișe, bannere, indicatoare etc.). Produsele au o serie de avantaje, cum ar fi prețuri accesibile, aplicație de imagine de înaltă calitate, selectarea formatului pentru dimensiunile necesare, selectarea materialului de fabricație (țesătură, plastic, hârtie, pânză etc.), rezistența la uzură, care este cheia durabilității produselor, în condiții de impact activ asupra mediului, timpi scurți de producție.

O caracteristică a acestui tip de tipărire este capacitatea de a crea produse în formate mari, a căror lățime și înălțime vor corespunde anumitor dimensiuni. Pentru a selecta dimensiunile necesare, poți vedea ofertele pe site-ul activdocument.ro. 

Activdocument.ro – Tipărire accesibilă în format mare

Activdocument.ro s-a impus ca un furnizor de încredere al serviciilor de printare în formate mari, copiere documente etc. Specialiștii garantează produse de cea mai înaltă calitate, și prin urmare, folosesc doar materiale de fabricație de înaltă calitate. 

Tehnologiile inovatoare pentru aplicarea imaginilor pe obiecte și echipamente moderne de înaltă calitate, permit crearea de mostre originale de tipărire în format mare, care să acționeze eficient atât ca reclamă, cât și ca un cadou privat pentru o persoană dragă. Dacă nu ai găsit aspectul perfect pentru afacerea ta, foloseşte site-ul activdocument.ro. Stabilește singur ce ai dori să vezi pe bannere sau plăci, spune specialiștilor despre planurile tale și vei obține o serie de idei, alegând opțiunea care ți se potrivește cel mai bine.

MicPortal
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos